Spațiu mic, problema mămicilor moderne

În ziua de azi spațiul a devenit dușmanul nostru. Ori apartamentele sunt prea mici, orice accesoriile, jucăriile sau mobila e prea diversă. Cert este că dimensiunile camerei bebelușului nu par niciodată suficiente. Cred și eu, mai ales atunci când ne-am dori ca micuțul nostru să se bucure de toate jucăriile frumos colorate sau noi să avem la dispoziție toate lucrurile necesare pentru a ne ușura munca.

Patuturi de bebelusi Tutti Bambini (1)

Picture 1 of 10


Camera bebelușului trebuie să fie universul său, să fie amenajată în culori vii și cu imprimeuri vesele din lumea poveștilor. Până aici este simplu. Urmează partea mai complicată: mobila și accesoriile de care are nevoie orice mămică și bebeluș.

Mobila bebelușului trebuie să fie colorată și veselă, iar spațiul de depozitare trebuie să fie constant prezent. Mai exact, fiindcă copilașii au o mulțime de jucărioare și lucruri mărunte care trebuie să fie păstrate la loc sigur. Și avantajul acestor tipuri de mobilier este că spațiul ocupat va fi mai mic, iar restul camerei va putea să deservească ca spațiu de joacă.

Camera bebelușului nu trebuie să fie un spațiu încărcat, ci să dea senzația de „aerisit” și liniștitor. Mai ales în cazul unui apartament, când camera este mică și este nevoie de o amenajare cât se poate de inteligentă.

Prima mare problemă a celor care au un spațiu mic, redus pentru camera bebelușului este alegerea unui pătuț. Majoritatea producătorilor de mobilier pentru copii au încercat să integreze într-un singur produs, cum este pătuțul, cât mai multe funcții, astfel încât și părinții, dar și bebelușii să beneficieze de confort și utilitate. Un astfel de pătuț găsiți la Tutti Bambini pe site-ul www.bebebrands.ro

Pătuțul evolutiv 3 în 1 Katie se adaptează tuturor etapelor de creștere a copilului, dar are și o varietate de utilități. Mai exact, el include un sertar, foarte util pentru depozitarea lucrurilor bebelușului. Se poate transforma și într-o canapea chic, foarte rafinată, care va deveni necesară odată ce bebelușul se va transforma într-un junior. Sofa poate fi folosită ca spațiu de odihnă, dar și de joacă.

Așadar, utilitatea acestui pătuț va mulțumi mămicile, dar îi va face fericiți și pe micuții care iubesc să se joace într-un spațiu cât mai mare.

Pe lângă investiția într-o astfel de piesă de mobilier, puteți opta și pentru un blat pentru schimbat/înfășat. El va economisi spațiul pe care l-ați fi folosit pentru o măsuță de schimbat.

Blatul de schimbat este foarte practic și se poate integra perfect în orice spațiu. Doar pe http://www.bebebrands.ro/patuturi-si-accesorii/tutti-bambini-blat-pentru-schimbatinfasat puteţi găsi blatul ideal. Creat din lemn masiv, el se potriveşte perfect pe majoritatea pătuţurilor de la Tutti Bambini, dar se poate adapta foarte uşor şi altor paturi cu ajutorul unei bare ajutătoare.

Acest blat se montează peste pătuț și se poate îndepărta atunci când nu este nevoie de el. Are două rafturi micuțe, foarte utile pentru poziționarea lucrușoarelor de care mămicile au nevoie în timpul schimbării. Ele se glisează în blat atunci când nu sunt folosite. De asemenea, are integrată o bară pentru păstrarea unui prosop.

Pe lângă cele două elemente enumerate mai sus, pătuțul și blatul schimbat, camera bebelușului mai include o gamă diversificată de elemente: etajere, suport de saltea, șifonier, balansoar etc.

Tot ce trebuie să faci este să prioritizezi aceste elemente, să verific spațiul pe care îl ai la dispoziție, apoi să faci o selecție a pieselor de mobilier de care ai nevoie în camera bebelușului. După ce le-ai ales, fă un research amănunțit pentru a găsi cele mai practice piese de mobilier.

Mobila multifuncțională este aliatul tău atunci când nu dispui de un spațiu foarte mare. Așadar, nu te îngrijora. Camerele de bebeluș pot fi frumoase, fie că sunt micuțe, fie că sunt de dimeniuni generoase.

Lasă un Comentariu...

*