Nou! Colecție de rulouri opace Star Wars pentru camera copiilor

Grupul VELUX și Disney și-au unit forțele și au realizat colecția de rulouri opace Star Wars pentru camera copiilor

Pe 18 decembrie 2015, odată cu premiera mondială a filmului of “Star Wars: The Force Awakens”, se adaugă un nou capitol universului Star Wars. Lansarea filmului nu scrie doar al șaptelea capitol al acestei epice saga, ci duce către o nouă galaxie colaborarea existentă între Disney și Grupul VELUX, cel mai mare producător de ferestre de mansardă și accesorii pentru acestea. “Star Wars & VELUX Galactic Night Collection” prezintă 4 modele galactice de rulouri opace special create pentru camera copilului, stimulând astfel odihna și creativitatea, vitale pentru noile generații și parte din esența Grupului VELUX.

VELUX_StarWars-(1)

Picture 1 of 3

Grupul VELUX a luat ființă în anul 1941 plecând de la viziunea de a aduce lumina naturală și aerul proaspăt în locuințele moderne. 74 de ani de experiență și milioane de ferestre de mansardă au consacrat compania ca și lider de piață. În tot acest parcurs, am fost animați de dorința continuă de a da spațiilor o nouă formă în funcție de cerințele și nevoile oamenilor pentru iluminare naturală a oricărei încăperi, implicit și a camerei copilului. Astăzi aceste încăperi sunt privite mai puțin ca dormitoare și mai mult ca spații de joacă, ceea ce impune o nevoie de creativitate și mai multă funcționalitate în decorare.
În 2014, focusul din ce în ce mai mare pe camera copiilor a condus Grupul VELUX la o colaborare activă cu Disney, având ca rezultat lansarea rulourilor opace cu mult îndrăgitele personaje Disney. Acum a venit momentul să lărgim orizontul și să satisfacem și mai mult imaginația copiilor cu o nouă colecție de rulouri opace cu tema Star Wars. Colecția este inspirată de filmul Star Wars:“The Force Awakens” și reprezintă o interpretare modernă a personajelor noi sau cunoscute, fiind rezultatul experienței noastre în producerea rulourilor decorative și parasolare de calitate și universul spectaculos Star Wars.
Design la cerere

Ca și lider de piață, Grupul VELUX insistă foarte mult pe inovații, nu numai în termeni de funcționalitate și calitate, dar și în ceea ce privește relevanța. Mai multe studii demonstrează că somnul este un factor vital într-o locuință sănătoasă, ceea ce a condus la o cerere crescută pentru rulouri opace potrivite tuturor vârstelor. Noi am luat în considerație acest aspect și suntem fericiți să vă prezentăm “Star Wars & VELUX Galactic Night Collection”, o colecție alcătuită din patru modele foarte atractive atât pentru copii, cât și pentru adulți. Reprezentând imagini iconice din universul Star Wars, rulourile opace sunt create pentru interioare contemporane și se integrează ușor în decorul camerelor pentru copii. Kent Holm, Vice Președinte al Global Product Management din Grupul VELUX , explică:

“Când Grupul VELUX se implică în colaborări pentru design, ne dorim să forțăm limitele pieței și să oferim clienților soluția ideală pentru întreaga locuință. Având în vedere puterea și popularitatea enormă a seriei Star Wars, am dezvoltat prin această colaborare perfectă noi produse pentru copiii și adolescenții care sunt suficient de maturi pentru a lua decizii proprii în camera lor, fără a face compromisuri asupra funcționalității sau calității, așa cum se așteaptă părinții. Prin această colecție, ne dorim să inspirăm bătălii epice în joaca dintre bine și rău din timpul zilei, și, în același, timp să garantăm întuneric total în interior, esențial pentru un somn odihnitor din timpul nopții”.
“Star Wars & VELUX Galactic Night Collection” este o oportunitate atât pentru copii, cât și pentru părinți să beneficieze de un produs de calitate, dar și cu multă încărcătură emoțională, având în vedere universul Star Wars, cu fani devotați de toate vârstele și cu o popularitate universală masivă.
Dintr-o altă galaxie într-o modernă cameră de joacă

Pe de-o parte, Star Wars are loc într-o galaxie foarte, foarte îndepărtată. Pe de altă parte, “Star Wars & VELUX Galactic Night Collection” sunt rulouri opace create special pentru locuri moderne de joacă, dar totodată unice.
Colecția include 4 modele Star Wars, două cu personajele clasice – Darth Vader și The Death Star, iar două inspirate din The Force Awakens – Kyl O’Ren și Robots. Fiecare model aduce personajul la viață, asemenea unui poster pus pe o fereastră. Fie că te identifici cu eroul principal sau cu forța întunecată, rulourile opace îți vor oferi un control total al luminii atât ziua, cât și noaptea.
Rulourile vor fi atracția anului 2016 pentru familiile pasionate de designul interior și îndrăgostite de lumea Star Wars. Sunt ușor de montat pe o fereastră de mansardă VELUX datorită sistemului unic Pick&Click!™ și pot fi comandate începând din această lună.

Lasă un Comentariu...

*