Mobilierul clasic – o alegere nemuritoare

Atunci când vine vorba despre amenajarea camerei copilului, majoritatea părinților optează pentru o cameră colorată, veselă, cu mobilier în diferite forme. Partea mai puțin bună la această alegere este faptul că bebelușii se transformă în juniori extrem de rapid. De aceea, vă propunem un stil de design nemuritor, un stil care se potrivește oricărei vârste: stilul clasic.

Mobilier clasic Tutti Bambini (1)

Picture 1 of 5


Stilul clasic este un stil atemporal care se adaptează oricărui ambient, fie că este vorba despre living, fie că ne referim la camera copilului. Cu elemente din stilul victorian sau baroc, clasicul se bazează pe un echilibru ce propune simetrii perfecte și linii clar definite. El și-a păstrat popularitatea în rândul designerilor de interior, dar și a proprietarilor de case, tocmai pentru rafinamentul său. În zilele noastre, mobilierul clasic are un aspect mai simplist, păstrându-și eleganța de altădată.

Mobilierul clasic nu este nici prea amplu, nici prea minimalist, de aceea este o alegere populară în rândul noilor părinți. Piesele de mobilier în stilul clasic rămân de actualitate, fiind alegerea perfectă tocmai datorită capacității mari de a îmbina funcționalitatea produselor moderne cu eleganța celor clasice.

Dacă vă faceți griji că nu veți găsi asemenea mobilier pentru camera celui mic, noi vă propunem să aruncați o privire la cei de la Tutti Bambini. De exemplu, pătuțul evolutiv 3 în 1 Louis Walnut este confecționat din lemn masiv de cea mai bună calitate, are dimensiuni generoase, pentru o utilizare de lungă durată. Designul său clasic și elegant are un rafinament aparte, integrându-se perfect în orice ambianță. Pătuțul Louis Walnut poate fi utilizat ca pătuț până în jurul vârstei de șase ani, după care se va transforma într-o sofa foarte elegantă. Patul include și un sertar de dimensiuni mari, foarte util pentru depozitarea tuturor lucrurilor celui mic. Sertarul este culisant, fiind integrat în pătuț. Salteaua poate fi poziționată la trei nivele de înălțime diferite, astfel încât mama poate avea acces facil la bebeluș, în toate etapele de creștere.

Dacă v-am convins, pătuțul Louis Walnut se găsește aici

Și pentru ca designul să fie respectat în totalitate, vă propun să completați setul cu o comodă foarte frumoasă, tot de la cei de la Tutti Bambini. Comoda Louis Walnut are un design clasic și este confecționată din lemn masiv, ceea ce asigură faptul că o veți putea folosi pentru un timp îndelungat. La fel ca și pătuțul Louis de la Tutti Bambini, acestă comodă completează setul perfect de mobilier pentru camera bebelușului.

Înălțimea comodei și suprafața sa înaltă o fac perfectă pentru a fi folosită și ca măsuță de schimbat scutece. Suprafața măsuței de schimbat este perfectă pentru o salteluță de înfășat, cu dimensiuni standard.

Este foarte bine compartimentată, având două sertare mari, suficiente pentru hăinuțele bebelușului. Mai dispune și de două ușițe cu rafturi pentru a putea păstra diferite lucruri de care micuțul are nevoie.

Comoda Louis Walnut o puteți găsi aici: http://www.bebebrands.ro/patuturi-si-accesorii/tutti-bambini-comoda-louis-walnut

Mobilierul din lemn este cel mai căutat tip de mobilier și se potrivește în orice cameră. El oferă senzația de căldură și intimitate, fiind deseori ales pentru camerele celor mici. Are un aspect elegant, asigură confort și poate fi suportul ideal pentru orice piesă de mobilier clasică.

Lemnul poate fi folosit în culoarea lui naturală, în funcție de copacul din care este prelucrat, dar poate fi și vopsit în cele mai tari nuanțe. Poate fi utilizat ca structură mată sau lăcuită.

Mobilierul clasic din lemn nu se va demoda niciodată, de aceea o piesă veche va putea fi recondiționată sau pur și simplu adaptată prezentului prin schimbarea culorii.

Chiar dacă la această vârstă bebelușul nu realizează cât de frumoasă este camera lui, cu anii se va transforma într-un copil care va aprecia bunul gust din spațiul său personal.

Lasă un Comentariu...

*