Masa de schimbat – alege să ai un bebeluș vioi și protejat

Tot ce își dorește orice părinte este ca bebelușul său să fie sănătos și fericit. Și pentru a păstra sănătatea celui mic, trebuie să îl protejăm de toate pericolele care îl înconjoară. Acestea încep chiar de acasă, de la simplul schimbat de scutece. De aceea, vă recomandăm să achiziționați o masă de schimbat, foarte utilă pentru orice mămică, dar importantă pentru cel mic.

Masa de schimbat Tutti Bambini (1)

Picture 1 of 3


Pe lângă pătuțul bebelușului, masa de înfășat/schimbat este una dintre cele mai importante piese de mobilier din camera micuțului. Aceasta îți va ușura munca foarte mult, atunci când trebuie să schimbi copilul o dată la trei ore, dezbrăcându-l și îmbrăcându-l de multe ori pe zi. Bebelușul va crește sănătos și se va dezvolta armonios chiar sub ochii protectivi ai mamei. Tot ce trebuie să faci este să îi oferi un spațiu în care toate accesoriile specifice igienei corporale, accesoriile destinate alimentației, hăinuțele sau păturelele să fie așezate în ordine. Și ce poate fi mai potrivit decât o masă de schimbat?

Iar dacă nu știi de unde să achiziționezi o astfel de masuță, cei de la Tutti Bambini vin în ajutorul nostru cu măsuța de schimbat și depozitat 2 în 1 Expresso. Este soluția ideală pentru a-l schimba pe cel mic, dar și utilă fiindcă vine cu locuri de depozitat lucrurile bebelușului, într-un mod practic și elegant. Măsuța este o adevărată piesă de mobilier clasică, care poate fi utilizată ulterior în camera copilului (bineînțeles, cu o altă funcție).

Măsuța destinată schimbării bebelușului are o suprafață generoasă, așadar o veți putea folosi pentru o perioadă îndelungată de timp. Cum spuneam și mai sus, ea are o dublă funcționalitate – măsuță de schimbat, dar și spațiu pentru depozitarea accesoriilor bebelușului, ulterior ale copilului.

Chiar dacă cel mic se va rostogoli, măsuța a fost concepută conform normelor stricte de siguranță, așadar nu va exista pericolul să cadă.

Măsuța este dotată cu două rafturi pentru depozitare și este confecționată din lemn masiv.

Intră pe www.bebebrands.ro și această minunată măsuță poate fi a ta.

Producătorii și magazinele de specialitate vin cu zeci de modele de mese de înfășat care pot fi achiziționate de proaspeții părinți. Poți alege de la măsuțele simple, până la cele cu diverse accesorii încorporate. De exemplu, poți alege un model precum cel prezentat mai sus, de la Tutti Bambini, un model de măsuță longevivă, dar care poate fi utilizată și după ce crește bebelușul. O altă alegere este masa de înfășat care se sprijină de laturile lungi ale pătuțului. Acest tip de masă se găsește de vânzare împreună cu pătuțul, dar și separat. Acestea sunt cele mai populare alegeri atunci când nu dispui de un spațiu suficient de mare în camera bebelușului. Ea poate fi strânsă imediat, iar fixarea de pătuț se face cu ajutorul unor dispozitive care sunt extrem de ușor de folosit.

Masa de înfășat de tip comodă are încorporate sub ea dulăpioare sau sertare pentru depozitarea scutecelor, lenjeriei, hăinuțelor sau păturicilor pentru bebeluș. Acest model este folositor, mai ales atunci când nu mai ai loc de dulăpioare suplimentare în camera bebelușului sau dacă te-ai decis să așezi masa de înfășat în dormitor. Și acest tip de masă se va putea utiliza în viitor ca piesă de mobilier independentă. Tocmai acesta este și motivul pentru care îți recomandăm să alegi un model care se potrivește cu celelalte piese de mobilier din casa ta sau măcar din camera în care vei dori să o așezi în viitor.

Indiferent de modelul de măsuță de schimbat/înfășat alegeți, puteți fi siguri că faceți alegerea bună. Prin simplul fapt că v-ați decis să achiziționați o astfel de piesă de mobilier foarte utilă pentru bebeluș, vă veți ușura munca, dar veți avea și un bebeluș mult mai fericit.

Lasă un Comentariu...

*