Fotoliu reglabil – pentru mămici mai relaxate

Se spune că perioada alăptării este una cu totul și cu totul specială pentru femei. Alăptarea creează legătura specială între mamă și bebeluș, o legătură care oferă confort fizic și psihologic, pentru amândoi. Doar așa te poți asigura că micuțul tău va primi toți nutrienții de care are nevoie în primele luni de viață.

fotoliu reglabil Tutti Bambini (1)

Picture 1 of 2


Chiar dacă alăptarea aduce beneficii atât pentru bebe, cât și pentru mămică, există multe cazuri în care procesul devine complicat. Dacă ești pentru prima dată mamă, se poate întâmpla ca alăptarea să nu decurgă atât de ușor pe cât îți imaginai. Trebuie doar să exersezi cât mai mult și mai des. Multe mame au descoperit că atunci când se așează pe un scaun sau pe un fotoliu reglabil, procesul de alăptare devine mai ușor. Tabureții și pernele sunt câteva dintre obiectele adiționale de care vei avea nevoie în timpul alăptării. Cel mai important este să te instalezi cât mai confortabil, iar copilul să fie sprijinit de piept, foarte aproape de tine.

Tutti Bambini vine în ajutorul tuturor mămicilor care se pregătesc să-și alăpteze bebelușul cu fotoliul de alăptat Deluxe Daisy.

Acesta are un mecanism inovativ de balansare, dar și perne extrem de confortabile. Astfel, viitoarele mămici se pot destinde, iar după venirea pe lume a bebelușului, vor putea petrece momente relaxante alături de micuț, în acest tip de fotoliu extrem de confortabil.

Fotoliu reglabil de alăptat Deluxe Daisy de la Tutti Bambini este conceput special pentru a facilita procesul alăptării, fiind astfel un accesoriu extrem de util și apreciat de mămicile de pretutindeni.

Caracteristici:

Fotoliu reglabil de alăptat Deluxe Daisy este foarte util încă din perioada sarcinii, grație suportului pentru picioare, împiedicând procesul de retenție a apei. Fotoliul oferă suport lombar excelent pentru mămică, astfel încât atunci când bebelușul va sta în brațele mămicii, spatele acesteia nu va fi deloc afectat.

Structura din lemn a balansoarului face ca acesta să se integreze cu ușurință în orice spațiu, indiferent că vorbim despre living, dormitor sau camera copilului.

Mecanismul de balansare creează o mișcare de legănare foarte relaxantă, ceea ce le oferă o senzație minunată atât mămicii, cât și bebelușului. Mișcarea șezlongului este perfectă pentru liniștirea, hrănirea și adormirea bebelușului.

Fotoliu reglabil oferă patru poziții de înclinare ale spătarului, astfel că mămica își va găsi poziția perfectă pentru alăptare, pentru relaxare sau pentru adormirea bebelușului.

Pernele sunt foarte confortabile și au o structură foarte densă, oferind suport tuturor zonelor care sunt implicate în procesul alăptării.

Chiar și suportul pentru picioare are un mecanism de balansare. Acesta mai include și o protecție de plastic, pentru a putea fi menținut curat.

Cotierele fotoliului sunt prevăzute cu buzunare laterale, pentru a depozita lucrurile necesare alăptării foarte aproape de mămică.

După ce perioada alăptării s-a încheiat, balansoarul va putea fi utilizat ca și fotoliu de relaxare (inclusiv pentru copii), datorită structurii sale solide.

Scaunul este finisat cu lac pe bază de apă, non-toxic, de aceea poate fi utilizat și de către copii, fără a exista pericole.

Lasă un Comentariu...

*