Dezvoltarea copilului prin joacă

Un copil are nevoie de afecțiune, de atenție și de susținere continuă. Cei de la Art of Play sprijină părinții pe parcursul dezvoltării celui mic și le oferă acestora ocazia de a se cunoaște mai bine, de a învăța împreună prin joacă.

Metodele alternative de învățare propuse de Art of Play sunt o încântare atât pentru cei mici, cât și pentru adulții care înțeleg și conștientizează importanța pe care jocul o are în creșterea unui copil care trebuie să se adapteze rapid la numeroasele schimbări care apar zilnic în societatea modernă.

Părinții vor putea petrece timp de calitate cu copiii lor și vor învăța multe despre cei mici, asistând de aproape de procesul lor de dezvoltare. Copiii care au șansa să învețe prin metode alternative sunt viitori adolescenți și adulți care știu cum să facă față provocărilor vieții și care au soluții pentru orice probleme pot să apară.

Ce își propune Art of Play

Art of Play reprezintă o alternativă la metodele clasice de educare ale celor mici. Prin intermediul jocului, copilul învață să aibă încredere în forțele proprii și primește acea satisfacție care îi dă siguranță și confort în orice situație.

Părinții se pot inspira din aceste activități pe care le pot face alături de copiii lor și vor realiza importanța interacțiunii părinte-copil. Un astfel de mediu este benefic atât pentru cei mici, cât și pentru adulți, ei reușind să își facă o mulțime de amintiri plăcute împreună, amintiri care vor dura toată viața.

De unde a început totul

Metodele alternative de învățare sunt promovate în ultimii ani deoarece societatea se dezvoltă constant. Tocmai de aceea, Art of Play oferă părinților și copiii acces la informații legate de aceste metode și îi ajută să le pună în practică prin intermediul jocurilor educative. Copiii pot primi aceste jocuri, astfel încât aceștia să își poată dezvolta abilitățile constant.

Comportamentul copilului în viitor este strâns legat de metodele prin care acesta este ajutat în procesul de educare și învățare. Art of Play știe că e extrem de important ca fiecare copil să primească timp de calitate cu familia lui, lucru care își pune amprenta decisiv în conturarea caracterului său.

În fiecare copil există câte un talent care trebuie descoperit și pus în valoare, iar Art of Play s-a născut tocmai din această dorință, de a-l ghida pe cel mic în drumul către dezvoltarea abilităților sale.

Art of Play, pentru părinți care doresc tot ce e mai bun pentru copii

Art of Play se adresează părinților care vor să petrece clipe frumoase alături de copii, în timp ce îi sprijină pe cei din urmă să se dezvolte armonios. Părinții care conștientizează importanța acestor lucruri vor reuși să își descopere copiii prin intermediul metodelor alternative propuse de Art of Play.

Cei care vor să își surprindă copiii, de asemenea sunt invitați să încerce aceste metode, care reprezintă o punte de legătură între cei mari și cei mici. În plus, adulții vor redescoperi bucuria și frumusețea jocului și vor reuși să devină modele pentru alte familii.

Joaca – metodă de educare și învățare

Jocurile educative sunt importante în dezvoltarea copilului. La Art of Play nu numai că cel mic va avea șansa să învețe jucându-se, dar adulții pot interacționa cu copiii tot prin intermediul jocului. Aceste activități distractive sunt gândite în așa fel încât să îi capteze atenția celui mic și să contribuie la educarea acestuia.

Lasă un Comentariu...

*