Decor de inspirație britanică într-o cameră de fetițe

Acest decor de inspirație britanică, ca multe dintre proiectele mele de design interior, are la bază spiritul sobru și elegant al Londrei, puternic ancorată în tradiție și cu mult accent pe culoare.

Decor de inspirație britanică într-o cameră de fetițe

Picture 1 of 4

Fiind unul din cele mai recente asemenea proiecte, inspirate din atmosfera londoneză, această cameră de fetițe a avut drept miză transformarea unui spațiu tern într-o încăpere cu aer jovial, și totuși elegant, prin mixul culorilor și al texturilor folosite.

Am introdus o cromatică puternică, în care roșul îndrăzneț și accentele de bleumarin au completat armonios fundalul alb al pereților și al elementelor de decor. Jocul liniilor simple, versatile și pline de semnificație se regăsește în fiecare accesoriu și corp de mobilier, conturând un spațiu feminin și rafinat.

Senzația unui decor de inspirație britanică, aerisit și diafan, l-am obținut și cu ajutorul unui geam imens și a unei oglinzi înalte, frumos personalizate pentru Gloria, mica proprietară a acestei camere de fetițe.

Rezultatul, trebuie să recunosc, a fost peste așteptări. Ghidată de Gloria, am reușit să obținem, împreună, un univers de culoare armonios, rafinat și plin de sobrietate, un decor de inspirație britanică autentic.

Concept amenajare și text Genoveva Hossu

Str.Horea nr.10, ap. 5 | 400174,
Cluj-Napoca | www.ingeno.ro
www.genovevahossu.ro

Lasă un Comentariu...

*