Cum să alegeți o lenjerie potrivită pentru patul copilului – Finette vine cu printuri de calitate, pentru băieți și fete

Camera copilului este povestea pe care el o descoperă treptat, este lumea în care își clădește până la urmă o frântură din copilăria sa. Este firesc ca aici totul să fie amenajat până la cele mai mici detalii. Iar când vine vorba de patul celui mic și de lenjeria acestuia preocupările sunt destul de multe. Copilul își petrece ore bune în pat, învață și prinde drag de ideea de a fi independent, așadar are nevoie de un ambient potrivit și plăcut care să îl încurajeze.

lenjerie-pat-copiiAlegerea unei lenjerii de pat pentru copil nu pare un task atât de dificil. Când de fapt…ascunde povești despre care unii părinți vorbesc cu temere în glas. Cei mici asociază patul și lenjeria cu tot soiul de evenimente. Pentru a avea un impact imediat este de preferat ca setul acesta de așternuturi să fie unul pe placul celui mic.

Cum alegeți lenjeria de pat – versiunea pentru părinți

Orice părinte responsabil caută calitatea, se uită de două ori la material, la instrucțiuni la utilizare. Dorește să fie sigur că printurile la lenjerii de pat copii nu sunt toxice, că nuanțele acestora se vor menține foarte bine la repetate spălări, că este vorba de dimensiunea potrivită.

Sunt preferate seturile din bumbac și cele din finet. Dacă și prețurile sunt rezonabile, cu atât mai bine. Simplificați căutările cu stocul de la Finette, cu pagina de prezentare https://www.finette.ro/. Veți regăsi un univers al lenjeriilor – cele pentru adulți de asemenea, pentru paturi single sau matrimoniale, într-o varietate de mărimi, culori, printuri, materiale din care sunt confecționate și prețuri totodată.

Pentru pat de bebeluș – seturi de 6 piese, incluzând și apărătoare, iar plapuma și perna sunt imprimate.

Pentru pat de copil junior – seturi de 4 piese.

În cadrul paginii finette.ro veți găsi printuri diverse, atât pentru fetițe, cât și pentru băieți, seturi de lenjerii din bumbac de calitate, fine și moi la atingere.

Cum alegeți setul de lenjerie de pat pentru copil – în versiunea pentru pitici

Cei mici se lasă atrași de print, așadar primul impact este cel care contează poate mai mult. Creați o poveste și un ritual al mersului la somn, astfel încât setul de lenjerie să fie asociat cu ceva plăcut și să stârnească reacții pozitive. Ursulețul Panda este îndrăgit la orice vârstă, de mașinuțe este îndrăgostit orice băiețel și cine nu știe de Masha și ursul sau de Prințesa Sofia? Astfel de printuri se regăsesc în rândul lenjeriilor de pat disponibile la finette.ro.

Pentru astfel de lenjerii ajungeți să scoateți din buzunar în medie 200 de lei sau chiar mai puțin, dat fiind că în această perioadă există un val de reduceri. Verificați sistemul de închidere și totodată fiecare set în parte dispune de informații cheie despre întreținere, spălare, pentru ca nuanțele și printul acestora să reziste la spălări.

Pentru un plus de efect în camera copilului patul acestuia trebuie să aibă o lenjerie bine aleasă. Preferați în orice caz materiale nu foarte groase, ci mai degrabă adaptate sezonului, pe dimeniunile pătuțului, în culori vii și plăcute la atingere.

Contact:

0770 213 601 | comenzi@finette.ro

Lasă un Comentariu...

*