Culorile anului 2016 în camera copiilor

Pentru că lumea copiilor pare să se învârtă în jurul culorilor, evident că un subiect ca acesta, culorile anului 2016 în camera copiilor, trebuie abordat, cu atât mai mult cu cât avem parte de două vedete, Pink Quartz și Blue Serene. Parcă au fost intenționat alese pentru micuțele prințese și eroii fantastici în miniatură.

Culorile anului 2016 in camera copiilor (1)

Picture 1 of 11

Astfel, fie că suntem fericiții „posesori” ai unei fetițe sau ai unui băiețel, putem respecta fără reproș tendințele anului 2016, ba, mai mult, le putem asocia chiar într-un joc cromatic desăvârșit. Cine a spus că ele nu pot avea parte de albastru, mai ales acest albastru seren, iar ei de roz.

Este adevărat, proporțiile vor fi diferite în funcție de caz, dar culorile anului 2016 pot exista în camerele de copii fără nicio abatere. Mai mult, dacă stăm să ne gândim, poate că alegerile noastre constante, clasice, i-au determinat pe cei de la Pantone să desemneze Pink Quartz și Blue Serene culorile anului 2016.

Astfel, acestea două, inserate în camera copiilor, vor da naștere unor decoruri minunate, elegante, moderne, calde, mai ales dacă le asociem unor piese de mobilier cu finisaj alb, precum cele de la Tutti Bambini. Setul Katie White, format din 3 piese: pătuț, comodă și dulap, alături de aceste culorile ale anului 2016 vor da naștere unui camere minunate, unui decor suav, blând.

Pentru un spațiu elegant, aceleași două vedete ar putea fi asociate unui mobilier clasic, cu forme robuste, din lemn masiv. Designul deosebit al pătuțul Louis de la Tutti Bambini s-ar remarca îndrăzneț pe un fundal compus, jucat, în tonurile mai calde ale Pink Quartz-ului și cele mai reci ale Albastrului Seren.

Într-un decor mai cuminte, dar nelipsit de modernitate, culorile anului 2016 în camera copiilor și setul de mobilier Milan Reclaimed Oak ar crea împreună răspunsul perfect. Simplă, atrăgătoare și de impact acestă amenajare s-ar potrivi fără ezitare și unei fetițe și unui băiețel.

Aplicate pe pereți sub forma unei lavabile sau integrate prin intermediul accesoriilor, stickere de perete, pernuțe și fundițe, covorașe și rame foto, Pink Quartz și Blue Serene i-ar putea însoți pe cei mici în toată perioada de creștere, ca și pătuțurile evolutive de la Tutti Bambini, de altfel.

Astfel, dacă anul nou îți va aduce în dar un nou membru în familie, acum ai răspunsul la două întrebări: La ce piese de mobilier să recurgi astfel încât să nu investești periodic în altele noi și pentru ce culori să optezi în camera micuțului tău, care să-ți placă și în același timp să fie și de actualitate, în tendințe, cum s-ar spune.

Lasă un Comentariu...

*