Camera bebelușului

Bebelușul este rodul iubirii dintre doi oameni și începutul unei noi etape în viața unui cuplu. Părinții încep să se gândească cum să aranjeze camera bebelușului și devin, atât creativi, cât și neliniștiți. În ce culori să văruiesc camera bebelușului? Ce piese de mobilier sunt necesare? Să o decorez childish sau mai simplu pentru ca, mai târziu, copilul să își poată pune amprenta personală?

camera bebelusului (1)

Picture 1 of 11

Indiferent de opțiunea voastră, în camera bebelușului trebuie să existe o atmosferă caldă și iubitoare pentru ca dezvoltarea lui să fie armonioasă.

Gândiți-vă și la un alt amănunt, camera bebelușului poate reprezenta și un element de educație spre armonia culorilor.

Să intrăm puțin în mintea unui părinte ce se află în procesul de aranjare a camerei copilului.
Bun, bun dacă este camera bebelușului, primul lucru pe care trebuie să îl cumpăr este pătuțul. Dar el va crește și trebuie să îi cumpăr altul, alți bani, altă cheltuială. Poate că nu. Ce spuneți de un pătuț evolutiv 3 în 1? În primă fază, îl puteți folosi ca un pătuț pentru bebeluși, în a doua etapă se poate transforma în pătuț pentru copii, iar la nevoie, în etapa a treia îl putem transforma într-o sofa chic.
Dacă vă doriți acest model de pătuț evolutiv 3 în 1 și nu știți de unde să îl achiziționați, noi vă propunem un brand de articole de bebeluși și copii foarte atractiv. Tutti Bambini este leaderul pieței din UK la producția de mobilier pentru bebeluși, cu o experiență de peste 25 de ani și rezultate remarcabile. Produsele Tutti Bambini pot fi ahiziționate de pe bebebrands.ro sau de la parteneri.

Gata, are unde să doarmă, dar unde să îi pun hăinuțele și jucăriile? Dulapul este următorul pe listă… Puteți alege un set de mobilier format din dulap, comodă și pătuț, să existe astfel o coeziune în cameră copilului. Tutti Bambini vă vine în ajutor și de această dată, cu o gamă variată de astfel de seturi. Pentru exemple complete, puteți arunca o privire aici: www.bebebrands.ro/patuturi-si-accesorii/set-mobilier-milan-reclaimed-oak-format-din-3-piese-patut-comoda-si-dulap.


Pat, dulap, ar trebui totuși și un fotoliu pe care să stăm să îi citim povești, de exemplu. La Tutti Bambini puteți alege un fotoliu reglabil pentru alăptat ce are un mecanism de balansare și perne extrem de confortabile. Acest fotoliu vine la pachet și cu un suport pentru picioare, unde vă puteți odihni după o lungă zi la serviciu.
Dacă s-a pomenit de alăptat, atunci unde să îl schimbăm? Aici există două variate, fie optați pentru un blat pentru schimbat și înfășat ce vine montat peste pătuț, iar Tutti Bambini vă oferă această variantă: www.bebebrands.ro/patuturi-si-accesorii/tutti-bambini-blat-pentru-schimbat-si-infasat-milan-reclaimed-oak.

A doua variantă este să adăugați în camera bebelușului o măsuță de schimbat și depozitat 2 în 1. Această piesă de mobilier vă oferă o dublă funcționalitate, este pe de o parte, o măsuță de schimbat, iar, pe de altă parte, servește drept spațiu pentru depozitarea accesoriilor bebelușului.
Dar parcă am uitat ceva, ce să fie? Aaa, jucăriile! Iau câteva acum și mai cumpăr pe parcurs. Gata, am terminat de decorat camera copilului, hai că nu fost așa greu…
Și tocmai când totul părea terminat, mama îi zice tatălui, dar noi nu am pus corpuri de iluminat în camera copilului!
Continuăm data viitoare cu un alt episod în decorarea camerei copilului. Nu uitați, camera în care crește, doarme sau se joacă copilul este cadrul în care se va dezvolta omul de mâine.

Lasă un Comentariu...

*