15 dormitoare pentru copii

Dormitorul copiilor, mai mult decât al nostru, ar trebui să îndeplinească mai multe roluri, de la spațiul unde se retrage peste noapte, la locul de joacă, la spațiul său când are nevoie de intimitate sau trebuie să-și facă temele. Rapiditatea cu care cresc cei mici te pun în dificultate când vine vorba de amenajarea dormitorului său.

15 dormitoare pentru copii (1)

Picture 1 of 15


Nu am văzut foarte multe dormitoare pentru copii în realitate, trebuie să recunosc, însă am căutat niște surse de inspirație, niște idei care să se potrivească cu felul cum mi-ar plăcea mie să arate dormitorul copilului meu. Am selectat 15 dormitoare pentru copii dintr-o listă interminabilă. Ce mi-a plăcut la cele 15 dormitoare pentru copii cel mai mult? Faptul că vin cu niște sugestii destul de simplu de pus în practică, dar care transformă complet decorul dormitorului.

Fără doar și poate textilele sunt cele care fac diferența. De asemenea, stickerele colorate sunt o altă variantă prin care poți aduce jovialitatea în dormitorul pentru copii sau poți recurge la tablouri cu imagini potrivite grupei lor de vârstă. Tapetul nici el nu se lasă mai prejos.

Însă, mai presus de toate, îmi plac culorile care sunt neapărat cele clasice. În cazul unor dormitoare nici nu-ți dai seama dacă sunt ocupate de fetițe sau băieței.
Totodată, valabil pentru ambele sexe, mi-a atras atenția colțul de joacă. Știm cu toții cât de mult îndrăgesc cei mici să stea pe jos, ori un covor mai gros și multe perne colorate, puse pe lângă perete, sunt cheia succesului. Astfel, împuști doi iepuri dintr-o lovitură, el nu stă pe pardoseala rece, iar camera capătă un strop de personalitate.

Dacă fetița ta este la vârsta când se visează prințesă, poți să creezi un aer elegant, nobil prețios prin atașarea unei tăblii capitonate patului. Cu câțiva naturi, îmbrăcați în același material, prinși din loc în loc, pe toată suprafața tăbliei de pat vei obține această atmosferă.

Vezi toate cele 15 dormitoare pentru copii și alege varianta cea mai potrivită pentru kinderul tău 🙂
sursa foto: www.houseandgarden.co.uk

Lasă un Comentariu...

*