Delphionline.ro – produse speciale de curățenie și consumabile medicale de calitate

Curățenia este extrem de importantă, iar în ultimul an am înțeles acest lucru pe deplin. De multe ori am neglijat anumite părți ale curățeniei, însă acum nu ne mai permitem acest lucru. Industria Horeca, domeniul medical, dar și persoanele fizice au cumpărat din ce în ce mai multe produse de curățenie și dezinfectare profesionale, aparate de igienizare, chiar și consumabile medicale precum combinezoanele și măștile, ce sunt indispensabile. Un furnizor al tuturor acestor produse, precum și servicii de curățenie profesională pentru orice client care apelează la acestea, este DelphiOnline.

Ce consumabile medicale poți găsi aici

Delphionline.ro comercializează consumabile medicale pentru instituțiile medicale, iar avantajul este că pot cumpăra tot ce este necesar dintr-un singur loc, la prețuri accesibile. Aici se regăsesc cutii speciale pentru deșeuri medicale ce vor menține spațiul de lucru organizat în cadrul clinicilor sau secțiilor din spitale. Termometrele non-contact sunt iarăși indispensabile în această perioadă pentru personalul ce trebuie să verifice temperatura persoanelor înainte de a intra în clădire. Tot aici se găsesc măști, mănuși și combinezoane pe diferite mărimi, role de hârtie pentru paturile de examinare, fiind extrem de utilizate.

Aici se regăsesc chiar și fire pentru suturi chirurgicale din diverse materiale, consumabile precum comprese de tifon, vată, seringi și ace de seringi, recipiente speciale pentru colectarea acestora, cutii pentru incinerarea deșeurilor toxice, branule și multe altele. Tot aici se regăsesc și teste rapide antigen pentru detectarea COVID-19, utilizând metoda imunocromatografică rapidă. Este ușor de folosit iar rezultatul vine după 12 minute.

Dezinfectanții profesionali sunt necesari oriunde

Pe site-ul lor oficial delphionline.ro regăsești dezinfectanți potriviți atât pentru uz casnic, cât și pentru instituțiile medicale sau alte domenii. Toți dezinfectanții comercializați de DelphiOnline sunt avizați de Ministerul Sănătății. Aceștia provin de la producători care lucrează la standarde europene, cu maximum de rigurozitate și seriozitate. Aceștia utilizează în fabricarea dezinfectanților materii prime de un înalt standard calitativ, furnizate de companii de prestigiu.

Regăsești pe site la categoria dezinfectanților profesionali chiar și pachete avantajoase. Dezinfectanții sunt fabricați în Germania sau România. Tot aici se regăsesc chiar și antiseptice pentru tegumente precum Hexid, săpunuri dezinfectante Prestisept, șervețele pentru o curățare și dezinfectare rapidă atât a mâinilor, cât și a suprafețelor și clasicul alcool sanitar.

Tot aici se pot găsi și dezinfectanți pentru aerul din încăperi. Kilintensive Ambiocide de exemplu, se utilizează cu un aparat special concept și anume nebulizatorul, în care se introduce cantitatea necesară de produs. Cantitatea se calculează în funcție de volumul încăperii care trebuie dezinfectată. Încăperea trebuie să fie evacuată, geamurile și ușile închise, după care se pornește aparatul. După ce se termină soluția din aparat, se lasă produsul să acționeze între 5-60 minute, în funcție de gradul de decontaminare dorit. Se poate folosi în școli, grădinițe, hoteluri, restaurante, gări, aeroporturi, mall-uri, universități, cinematografe, supermarketuri, etc. Acțiunea acestui produs este bactericidă, levuricidă, fungicidă și virucidă.

Toate acestea și multe altele produse de calitate înaltă le regăsești pe site-ul oficial delphionline.ro.

Contact: 0724 335 744


Lasă un Comentariu...

*