Decorează-ți casa cu bani puțini!

Te bucuri că în sfârșit ai căsuța ta, pentru care ai muncit mult. Ce-i drept, îți dorești ca tot ce e în ea să îți reprezinte cel mai bine personalitatea. În magazinele de specialitate decorațiunile interioare sunt la prețuri destul de ridicate, ceea ce îți limitează posibilitățile de a-ți face casa vizurilor tale. Nu intra în panică, nu este cazul să cheltui  o avere pentru a-ți decora casa. Noi îți oferim câteva idei simple, dar totodată ieftine și rapide. Le poți realiza și singur, cu doar puțină muncă și multă imaginație. Adaugă-i casei tale un accent colorat  și strălucitor, astfel încât, în fiecare seară să aștepți cu nerăbdare întoarcerea de la serviciu, să revii într-o atmosferă caldă și plăcută, pe care ai reușit să o faci chiar cu mâinile tale. Optează pentru schimbări mici, dar de mare efect. Îți vom da câteva ponturi, dar care vă vor transforma casa.

decoratiuni ieftine 1

Picture 1 of 10

Tablouri

Dacă nu ai în locuință tablouri, atunci ar trebui să le iei în calcul și le pui pe pereți. Vor oferi încăperii un aer modern și stilat. De asemenea, dacă nu-ți poți permite, poți înrăma orice: fotografii, pagini de reviste, desene care ți-au plăcut. Acestea îți vor crea buna dispoziție oricând. Ai nevoie doar de un suport din lemn și de câteva cuie ca să fixezi tabloul de  perete.

Pictură murală

O idee inedită, dar de mare efect ar fi și o pictură murală. Dacă ai talent la desen, atunci renunță la ideea de a mai agăța ceva pe pereți, mai bine ia o pensulă și pictează, dă frâu imaginației. Așa îți vei manifesta și talentul artistic. Cel mai ușor de realizat sunt modelele florale sau formele geometrice. Poți folosi culori diferite, de exemplu  combinția de negru și gri sau cea de verde și albastru sunt o alegere bună. De asemenea, poți picta într-o singură nuanță. Poate fi vorba de o culoare vibrantă, care să dea farmec și strălucire camerei. Cei care-ți vor trece pragul casei vor fi, cu siguranță impresionați de creația ta.

Oglinzi

Dacă ai încăperi mici, montează cât mai multe oglinzi. Prin acest mic truc, va apărea senzația unui spațiu mai mare. De asemenea, le poți monta lângă geam sau în fața lui pentru a lumina și mai mult încăperea.

Decorațiuni din hârtie

Dacă ți-ai propus să îți decorezi casa fară să cheltuiești chiar niciun ban, există și pentru asta o soluție: decorațiunile din hârtie. Ai nevoie  de hârtie groasă din care să decupezi diferite forme: flori, fluturi, figuri geometrice, etc. Așează-le pe perete dupa propria imaginație, sau crează mici lanțuri din formele decupate.

Rearanjarea mobilierului

Simți nevoie unei schimbări, dar nu îți permiți să cumperi nimic în plus. Soluția pentru o schimbare este simplă. Rearanjează-ți mobilierul și vei da o nouă față locuinței tale.

Lasă un Comentariu...

*