Decorațiuni și culori în trend pentru Crăciunul 2020

Începem cu pași repezi să ne pregătim intens de perioada poate cea mai colorată din an, când decorul luminat este mult așteptat. Deși este un an atipic și sunt deja anunțate anulări ale marilor târguri de profil, designerii și cei din lumea frumosului încep să își prindă curaj și să lanseze trendurile acestui an. Crăciunul trebuie să fie și el în tendințe se pare. Descoperim la Decodepot, magazin cu decorațiuni, câteva variante cu care puteți crea un decor de vis anul acesta.

decodepot_19Crăciun 2020 – recomandări de decor

Tendințele acestui an dictează brazii mai degrabă neconvenționali, cu ornamente de cele mai multe ori supradimensionate. Regăsim tot într-o astfel de listă și brazii decorați atipic, dar elegant. Spre exemplu designerii londonezi propun bradul decorat cu păuni și lebede. Altfel spus, în linii mari anul acesta vorbim despre stil contemporan, despre strălucire și modernism. Iar la Decodepot.ro regăsim și astfel de opțiuni de decorațiuni.

Cromatic vorbind, pentru cei care au nevoie de idei de decoratiuni pentru Craciun și nu se vor baza pe decorul din alți ani, trebuie spus că se pune mare accent pe amestecul de tonuri. Este o tendință în ultima vreme și se pare că prinde foarte bine. Așadar, nu vă bazați exclusiv pe o schemă de două sau trei culori, ci poate fi un mix cu roșu, verde, dar și auriu.

Propuneri de la Decodepot

Pentru că online-ul este la mare căutare și de altfel calea sigură de a vă achiziționa tot ce vă doriți, fără deranjul de a vă deplasa, Decodepot își așteaptă doritorii în cadrul paginii https://www.decodepot.ro/. Puteți cumpără de aici mai tot ce ar fi necesar pentru a va completa casa cu decorul specific de Crăciun: brad, coronițe decorative, lumini, globuri etc. Există o secțiune specială aici, dedicată în exclusivitate decorațiunilor de Crăciun.

Conform și cu tendințele ce s-au anunțat anul acesta, Decodepot vine cu variante pentru doritori. Totuși mai important ca orice este să vă alegeți o temă a decorului și să păstrați acest stil. Altfel riscați să creați haos prin adăugarea unor decorațiuni ce sunt „la modă” însă nu se combină armonios unele cu altele.

Noutățile în colecția de aici sunt spre exemplu globurile elegante, cele cu pene sau puf, cele cu paiete, strălucitoare, catifeaua de asemenea. În plus, sunt în culori interesante, de la roz pastel la vișiniu.

În ceea ce privește decorul casei, mici figurine pot fi parcă personaje desprinse din povești. Prezența acestora schimbă negreșit atmosfera casei. Optați pentru băiețelul care cară un brad, pentru zâne și îngerași din material textil.

Bradul rămâne însă același, clasic, fie el verde pur sau îmbogățit cu ceva promoroacă pe vârful crengilor. Variante artificiale, însă atât de realist create veți găsi de asemenea la Decodepot. Promisiunea rămâne aceea de a putea recrea un decor de vis dacă decorațiunile alese sunt pe măsură. Iar acest e-shop știe mai bine cum stă treaba cu bunul gust și eleganța din mici obiecte ce pot schimba un decor.

Contact:

comenzi@decodepot.ro

Str. Poienelor, nr. 8, Brașov

0771 079 952

Lasă un Comentariu...

*