De ce să alegi să decorezi baia cu tapet

Dacă urmează să îți renovezi baia, oprește-te din tot ceea ce faci și începe să vezi care sunt trendurile! În majoritatea băilor, faianța și gresia pun stăpânire asupra pereților și a pardoselii. Ei bine, de acum tapetul este în vogă. Se pare că arhitecții și designerii sunt plini de surprize și au multe idei în ceea ce privește baia, locul intim al casei. Spațiul tău personal poate fi și mai frumos decât obișnuitele decoruri și plin de personalitate datorită unui tapet calitativ. Bucura-te de un look superb și elegant cu ajutorul modelelor de tapet baie care completează cu succes imaginea finală a încăperii.

 

Descoperă-ți modelul preferat de tapet pentru baie și decorează-ți cel puțin un perete.
Nici nu ai idee cât se schimbă aspectul! Mare atenție, fiindcă în baie este bine să ai o fereastră prin care aburii să iasă, astfel încât și tapetul să reziste.

 

De ce să alegi un tapet pentru baie?

Răspunsul este unul cât se poate de sincer – fiindcă dă o notă puternice de personalitate si că există un tapet conceput special pentru baie ce face față cu brio umezelii. Cele mai cunoscute sunt cele din vinil și fibră din sticlă, rezistente la apă. Poți găsi ușor modele de tapet care să îți transmită un sentiment de liniște și relaxare după o zi încărcată. Variantelede tapet de baie din vinil sunt super rezistente și ușor de curățat. Nu ai nevoie de soluții speciale pentru a îl întreține. Cel din fibră de sticlă este mai rezistent și îți permite să îl îngrijești cu produse speciale. Prin acest ultim model, peretele băii respiră, să spunem mai bine. Decizia este doar a ta, ce model alegi, esențial este să ieși din tiparul obișnuit.

Aplicarea materialului nu necesită un specialist. Asta este partea cea mai bună, deoarece îți economisești din plin bănuții. Înarmat cu răbdare și atenție în câteva minute, lucrarea ta este gata.

Cum alegi modele potrivite pentru baia ta?

În primul rând, alegerea tapetului în baie se face ținând cont de aspectul celorlalte camere. Este indicat ca toate nuanțele să se completeze armonios între ele. Tapetul este adeseori folosit pentru a da impresia ca ai mai mult loc în baie care automat devine un spațiu mai plăcut. Ai la îndemână modele clasice, florare, cu motive acvatice, cu linii, 3D sau cele care imită aspectul marmurei.

Știai că tapetul de baie se poate aplica chiar și peste faianță? Așa este, dar cu condiția să se niveleze foarte bine toate rosturile! Partea bună este că dacă te îndrepți spre un tapet în baie, poți oricând să îl schimbi fără să mai distrugi faianța și pereți!

Modelul de tapet din imaginea de mai sus este realizat de Vladila.ro, casa de tapet.

Ce alte elemente decorative mai poți pune în baia ta

Pe lângă tapet, mai ai la îndemână și o serie de tablouri care vin să întregească aspectul final și baia ta să arate senzațional. Tablourile cu accente marine pot aduce în baia ta vibe-ul mării.

Aceste accesorii decorative oferă stil spațiului și pun accentual pe stilul băii. De asemenea, un tablou bine ales are rolul de a înfrumuseța pereții, iar automat atenția se concentrează asupra lor. Ce spui dacă tabloul ales de tine se combină perfect cu tapetul ales, exact de la același producător? În momentul când pătrunzi în spațiul tău intim este bine să se simte bunul gust!

Încearcă să îți imaginezi cum ar arăta baia ta cu un tapet modern! Nu o să mai fii limitat și de asemenea, uiți de clasica amenajare cu gresie și faianță. Fii adeptul noului și tine pasul cu trendul!

Modelul de tapet din imaginea de mai sus este realizat de Vladila.ro, casa de tapet.

 

Lasă un Comentariu...

*