Cum să încorporezi televizorul în dormitor

Dacă ești genul de persoană care nu poate adormi fără sunetul televizorului pe fundal, atunci e clar că trebuie să montezi un astfel de aparat chiar și în dormitor.

tv-in-dormitor

Nu este deloc sănătos, după cum susțin medicii, însă există oameni care nu pot adormi dacă nu aud și nu văd imaginile ce se derulează la televizor. În acest caz, e clar că și dormitorul trebuie decorat cu un astfel de aparat.

Cum faci acest lucru? Care este cel mai loc și cum l-ai putea ”ascunde” pentru a nu sparge designul camerei? Iată câteva idei interesante

1

Picture 1 of 10

”Ascunde-l”  într-un dulap. Într-un dormitor, televizorul ar trebui să fie o piesă cât mai discretă cu putință. De aceea, designerii recomandă să-l ”ascunzi” într-un dulap. Fie în cel de haine dacă este în dormitor, fie într-unul de dimensiuni mai reduse, și care este plasat pe un perete, astfel încât să-l vezi din pat. În cazul în care nu găsești piesa perfectă, ia în considerare angajarea unui tâmplar pentru a construi ceva care se potrivește perfect proporțiilor televizorului.

Integrează-l în bibliotecă. Există biblioteci care au un spațiu în mijlocul lor, special pentru a pune acolo televizorul. Dacă nu găsești un astfel de obiect, și nu vrei să renunți la biblioteca pe care o ai, poți scoate două rafturi din cea existentă, în principiu din mijlocul ei, pentru a-i face loc televizorului.

Cumpără un suport reglabil. Dacă nu ai nicio piesă de mobilier în dormitor, iar suspendarea televizorului pe un perete nu te încântă, atunci poți opta pentru un suport reglabil, pe care-l poți prinde de marginea patului. Evident, în această situație, ai nevoie și de un televizor mic, deoarece distanța va fi foarte redusă. 

Suspendă-l pe un perete. Fie îl prinzi de grinda din fața patului, fie îl pui în colțul opus patului. Sunt variantele cele apreciate de către cei care au un televizor în dormitor. Această modalitate de integrare nu-ți încarcă spațiul și nici nu ai nevoie de foarte multe obiecte. Cu alte cuvinte, nu este nici costisitor.

Pune-l pe comodă. Dacă ai în dormitor o comodă, atunci poți pune televizorul pe ea. Și această variantă este printre cele mai apreciate. Piesa de mobilier o ai deja, nu e nevoie de o alta, spațiu nu-ți ocupă televizorul, iar vizibilitatea este extrem de bună. Asta cu condiția ca înălțimea comodei să fie ceva mai mare decât a patului.

Cum alegi televizorul pentru dormitor.

În momentul în care vrei să-ți cumperi un televizor pentru a-l pune în dormitor , trebuie să ții cont de câteva sfaturi. De aceea,  n-ar fi indicat să iei un televizor cu o diagonală foarte mare, deoarece încăperea este mai intimă și mai mică. Televizorul cu o diagonală de 55-60 cm este potrivit pentru o cameră mică, unde ești nevoit să privești la TV de la o distanță de 80-180 cm cel mult.

Lasă un Comentariu...

*