Ce este un interfon inteligent și cum funcționează?

Dispozitivele digitale sunt din ce în ce mai întâlnite în casele moderne, iar electrocasnicele și electronicele smart sunt de nelipsit! Ești în căutarea unui interfon audio sau un videointerfon performant și smart care să-ți ofere un plus de siguranță și confort, indiferent dacă ești sau nu la reședință?

 

Iată de ce să alegi interfonul inteligent de la Electra Instal, care sunt avantajele sale și cum funcționează acesta.

 

Ce este un interfon smart?

Un interfon smart, fie acesta audio sau video, este un dispozitiv perfect pentru locuințele de la casă sau imobile, dar și pentru sediile business. Vei întâlni o gamă extinsă de interfoane video ce pot fi controlate cu ajutorul unui smartphone, unele pot fi accesate cu ajutorul unei conexiuni la internet, iar altele prin Bluetooth.

 

Poți, de asemenea, să modernizezi interfonul vechi cu ajutorul unor accesorii smart, precum controlul de acces BLueLink oferit de asemenea de Electra Instal. Acesta se poate instala la orice model de interfon sau stand alone. Aplicația cu același nume „BlueLink Access” poate fi descărcată atât pentru telefoanele Android, dar și pentru cele Apple.

 

Avantajele interfonului smart

Caracter versatil și user-friendly

Interfoanele smart sunt versatile și perfecte de montat pentru numeroase tipuri de clădiri, fie acestea reședințe, spații comerciale, sedii business, cămine, aziluri, locuri de închiriat sau chiar depozite. Indiferent de vârsta locatarilor, fie aceștia copii, adulți sau persoane în vârstă, interfonul este ușor de folosit! Toate interfoanele smart pun la dispoziție și chei sau cartele convenționale, așa că ai mai multe variante pentru accesul în clădire.

 

Interacționezi cu persoanele din exterior direct de pe canapea

Cu un interfon video smart nu trebuie să mai mergi până la ușa de la intrare pentru a răspunde la apel, acesta fiind disponibil oriunde în locuință, direct de pe telefonul mobil. Fie că ești pe canapea, în bucătărie sau pe balcon, vei ști de fiecare dată când se află o persoană la intrarea în imobil sau în fața curții tale!

 

Supraveghezi zona din fața casei

Datorită caracterului smart al interfonului vei putea accesa întotdeauna imaginile în timp real din fața imobilului sau curții tale. Astfel, chiar dacă ești în reședință, la birou sau în vacanță, vei ști situația de la tine de acasă. Unele interfoane pot chiar înregistra ceea ce se întâmplă în raza lor de acțiune, pe când altele vor arăta doar imaginile din momentul în care accesezi dispozitivul.

 

Un mediu mai sănătos

Pandemia SARS-CoV-2 a îndemnat foarte multe companii să modernizeze produsele oferite pe piață pentru a îndeplini noile condiții și cerințe sociale. Având în vedere interfoanele, datorită opțiunii smart oamenii au acces în clădiri fără a intra în contract cu gadgetul. Acest avantaj este ideal oriunde și oricând pentru a preveni răspândirea de viruși și bacterii.

 

Cum funcționează un interfon smart?

În funcție de model și locul în care este interfonul smart utilizat, el poate funcționa diferit. De exemplu, există dispozitive ce necesită montarea unui gadget separat pentru ca locatarii să aibă acces în clădire, iar alte interfoane au deja un sistem software incorporat.

 

Indiferent de natura lor, cu un astfel de dispozitiv smart ai nevoie doar de un telefon mobil! Fie descarci o aplicație de pe Google Play sau App Store, fie creezi un cont direct pe platformele online. Uită de cheile și cartelele convenționale, accesul tău în clădire e doar la un „swipe” distanță!

 

Datorită interfonului montat fie la imobil, casă sau sediul business, toate persoanele din clădire vor avea un sentiment de siguranță și confort deoarece vor putea cunoaște de fiecare dată oamenii care doresc acces în interior. Indiferent dacă optezi pentru interfon audio sau videointerfon, asigură-te că acesta are toate funcțiile prezentului, este smart și îndeplinește întocmai cerințele tale.

Lasă un Comentariu...

*