Camera copilului, un tărâm de poveste – cum decorați cu fototapet copii de la Traget

Pandemia ne-a ținut, la propriu, în casă și ne-a făcut să ne dăm seama de defectele ambientului. Am devenit mai alerți cu privire la ce înseamnă mediul în care ne petrecem mai mult orele, cu privire la cum ar trebui să arate casa noastră. Iar dacă punem la socoteală și camera copilului, pretențiile sunt cu atât mai mari.

 

Aici copilul aude primele sale povești, este înconjurat de multă iubire, este alintat și are parte de ore de joacă care îi dezvoltă creativitatea, curiozitatea și îl fac mai atras de anumite domenii. Sunt primele sale experiențe. Mediul în care trăiește zi de zi are nevoie de atenție deosebită. Cum să arate acest loc perfect? Decorat cu fototapet copii, iar la Traget veți găsi variante deosebite, cadre parcă desprinse din desene animate.

 

Decor cu fototapet pentru camera de bebeluș

 

În primele sale luni din viață abia distinge formele, conturi și culori. Pe măsură ce crește își dezvoltă complet vederea. Ochii nu ar trebui obosiți cu un decor prea aglomerat. Este și motivul pentru care părinții aleg decor cât mai aerisit, forme drăgălașe și specifice celor mici, nu foarte colorate sau cel puțin nu în culori intense.

 

Optați pentru elefantul zburător de la Traget.ro dacă vă place ideea de decor scăldat în tonuri de albastru blând. Best of Friends este o altă variantă, de data aceasta cu personaje de mici dimensiuni printate pe fond alb, un fototapet mai permisiv de vreme ce are tonuri calde și potrivite atât pentru băieți, cât și fete.

 

Decor cu fototapet pentru camera de copil începând cu vârsta de 5 ani

 

Începând cu această vârstă sau chiar și mai devreme în unele cazuri, copiii sunt atrași de super eroi, de cei care salvează vieți și omenirea. Încep să creadă în puterea acestor personaje și își aleg favoriții. Tot acum trec și prin diferite etape: au teamă de întuneric, sunt reticenți la nou sau la ideea de a dormi singuri, în patul și în camera lor.

 

Acum este momentul ca în camera sa să existe fototapet cu eroii îndrăgiți, în care crede și care îi dau la nivel de subconștient o putere interioară. Are mai multă încredere în el, este mai atras de ideea că în camera sa au loc lucruri magice. Cu cât mediul este mai prietenos și amenajat pe gustul său, cu atât va fi mai dornic să își petreacă timpul aici.

 

Puteți alege, de la aceeași sursă traget.ro fototapet cu Doctorița Plușica, Nemo sau Elsa. Băieții îl adoră pe McQueen sau Lion The King. Astfel de imagini pot fi element central în decorul camerei. În mod ideal, se va completa cu decorațiuni ce țin cont de această temă principală, dar și de culorile predominante ale acestui fototapet.

 

Decorul camerei de preadolescenți și adolescenți

 

Acum este timpul în care cei mici au uitat de păpuși și mașinuțe și își îndreaptă atenția spre lucruri tot mai serioase. Vor aprecia mai degrabă un fototapet cu personajele din filmele preferate sau orice altceva decât un perete gol și plictisitor.

 

Sugestii pentru preadolescenți și adolescenți pot fi fototapetele cu Star Wars, Satelit Luna Pământ spre exemplu, modele regăsite în portofoliul de la Traget.ro.

 

Inspirați-vă și cumpărați de la Traget

 

Acest e-shop de nișă, vine cu variante multiple de fototapet. Aveți de unde alege încât să vă decorați întreaga casă, implicit ușa, de ce nu. Pentru camera copiilor fototapetele sunt viu colorate și interesante, sunt produse cu licență și au focus pe personajele Disney.

 

Veți găsi aici și adeziv special, atât pentru lipit, cât și soluții pentru dezlipit fototapetul. Produsele sunt de calitate, își păstrează culorile timp îndelungat, nu îngălbenesc, tonurile de culoare nu devin fade în timp. Folia de tapet poate avea dimensiuni diferite și în funcție de arhitectura camerei puteți alege pe cele de minim 73×202 cm până la cele de 368×254 cm.

 

Fototapetul este o idee practică și la îndemână privind amenajarea. Costurile sunt acceptabile, iar ca efect estetic fototapetul impresionează. Creează un decor parcă realist, poate masca anumite defecte ale pereților și umple camera de culoare. Pentru copii este o bucurie vizuală, mai cu seamă că poate avea în camera sa un decor ca în povești.

 

Hotărâți să decorați cu fototapet? Nu uitați de Traget.ro!

 

 

 

Contact:

comenzi@traget.ro

 

 

 

Lasă un Comentariu...

*