Calculator pompă de căldură este disponibil la aceeași sursă de unde pot fi și comandate – Hextech

Am auzit cu toții despre pompele de căldură, sursă neconvențională și eficientă. În momentele actuale când ne apasă stresul despre o criză energetică, tot mai mulți își îndreaptă atenția spre surse alternative. Acum este vremea sistemelor moderne precum pompele de căldură.

Acestea funcționează simplu. Putem compara principiul cu cel al unui frigider. Dar unul industrial desigur, pentru că Hextech oferă soluții industriale, nu casnice.

 

Investiția inițială se poate ridica la sume destul de mari, doar că avantajele se vor vedea pe termen lung. Pentru cei interesați de astfel de surse de încălzire pentru spații industriale soluția vine de la Hextech.ro. Furnizorul în cauză are o abordare practică și vine cu soluții complete pentru public. Spre exemplu, în pagina sa oficială are și un calculator pentru a descoperi ce capacitate să aibă pompa de căldură.

 

O alegere avantajoasă – pompele de căldură de la Hextech

 

Să luăm în calcul cât de costisitoare și poluante sunt sursele de încălzire. În schimb, pompele de căldură sunt alternativă mai avantajoasă. Au la bază tehnologii mai moderne, poluează mai puțin și în plus consumă resurse limitate. De altfel acestea consumă ce se poate produce din energia resurselor regenerabile precum cea a apei, vântului sau cea solară.

 

Economie avem desigur la fiecare factură lunară. În plus, dacă este să calculăm ce presupune montarea oricărui alt sistem de încălzire, raportat la birocrația actuală, la investiția în sine ajungem clar la concluzia că pompa de căldură este net superioară.

 

Ce tip de pompă veți alege și de ce aveți nevoie de un calculator de dimensionare

 

Cei de la Hextech fac recomandarea ca pompele de căldură alese să fie cele de tip apă-apă. Motivul? Pânza freatică are o temperatură ce nu scade mai jos de 12 grade, la adâncimi de minim 7 metri.

 

În pagina oficială, hextech.ro, există un calculator pompa de caldura. În câteva clipe puteți descoperi ce este potrivit de ales, din punct de vedere al dimensionării pompei în cauză. Selectați conform indicațiilor și calculul automat relevant este imediat afișat. În plus, prin aceeași metodă veți descoperi și care este estimarea de consum a pompei, anual.

 

Hextech este activ pe nișa industrială – detalii

 

Pentru cei care încă nu au aflat, Hextech este aliatul perfect pentru alegerea și montarea diverselor sisteme industriale de răcire, încălzire, ventilare și nu numai. Sistemele pe care le pune la dispoziție sunt de clasă profesională și dintre cele complexe. Acestea vor corespunde cu nevoile clienților și vor fi nu doar livrate de furnizor, ci și montate corespunzător.

 

Lista de servicii de la Hextech este completată de reparații sau de proiectarea în sine a unor sisteme precum cele exhaustare, ventilație și nu numai. Așadar începeți de la zero cu acest furnizor, dotați spațiile industriale cu aparatură corespunzătoare.

 

La capitolul pompe de căldură disponibilitatea acestora este completată de branduri bune, de referință în această nișă. Detalii despre cum puteți comandă sau pentru a cere consiliere puteți găsi și în pagina oficială.

 

 

Contact:

 

+040723370889

office@hextech.ro

 

 

Lasă un Comentariu...

*