Tonurile sobre, o nouă tendință în bucătărie

Bucătăriile albe, deschise la culoare nu mai sunt nicio surpriză pentru noi, ne intersectăm cu ele destul de frecvent, online sau offline.

Cele pe care însă nu le admirăm zi de zi sunt cele dominate de tonuri închise, precum negru, gri petrol sau bleumarin.

Tonurile sobre, o nouă tendință în bucătărie (1)

Picture 1 of 11

Lipsa spațiului sau teama de a nu obține o bucătărie mult prea sobră sunt două dintre motivele pentru care evităm inserarea acestor culorii în spațiul pe care de foarte mult timp am început să-l intitulă inima casei.

Spațiul ar putea fi într-adevăr o problemă, dar nu una suficient de apăsătoare, căci tot am putea să ne jucăm cu mici accente de culoare din aceste palete, punând în evidență o anumită zonă din bucătărie.

Dacă însă conservatorismul și teama sunt cele care ne țin la depărtare de un negru abanos, vă propunem să vă uitați totuși la aceste bucătării și să vă lăsați duși de val.

Tonurile închise asociate cu finisaje moderne, clasice, retro sau rustice vor da un aer unic bucătăriei voastre. Tot ce trebuie să faceți este să renunțați la prejudecăți și la frici și să încercați. S-ar putea să vă surprindă cât de bine vă veți simți într-o astfel de bucătărie dominată de nuanțe închise.

sursa foto: www.apartmenttherapy.com

Lasă un Comentariu...

*