Paharul din carton, ecologic, reciclabil şi nu este toxic

Cartonul este un material ecologic, reciclabil şi nu este toxic. Din aceste motive este recomandat în depozitarea şi transportarea produselor alimentare. Piaţa de specialitate s-a dezvoltat exploziv în ultimul timp, fiind una dintre cele mai extinse ramuri ale produselor din carton.

Un recipient din carton pentru alimente sau băuturi, prezintă o serie de avantaje, deloc de neglijat, pornind de la micşorarea costurilor, la calitatea produsului alimentar, până la aspectele legate de marketing.

Pe lângă mâncarea care este furnizată către client în cutii din carton alimentar, băuturile necesită şi acestea o modalitate de furnizare, fie că este vorba de o băutură răcoritoare cu gheaţă, un ceai sau  o cafea fierbinte.

Tocmai pentru proprietăţile cartonului, paharele din carton tind să ocupe locul fruntaş pentru servirea băuturilor, mai cu seamă în goana zilelor noastre.

Proprietăţile paharului din carton

În primul rând paharele din carton, ca şi toate celelalte produse similare cum ar fi comandă cutii din carton, pot fi procurate foarte uşor, mai ales din mediul on-line, unde magazinele de profil pun la dispoziţia clienţilor diverse modele, tipuri, accesorii şi ornamente specifice. Costurile unor astfel de produse sunt foarte moderate, depozitarea nu este dificilă, necesitând puţin spaţiu, iar utilizarea acestora este foarte practică.

Paharul din carton prezintă pentru beneficiar avantajul de a-i furniza o băutură sigură, deoarece cartonul folosit  asigură  protecţia băuturii  împotriva factorilor externi. De asemenea, cartonul din care este fabricat paharul sau cana,  nu interacţionează  cu nicun fel de băutură, indiferent de temperatura acesteia. Astfel, gustul şi proprietatea băuturii nu vor fi influenţate. Un pahar din carton, folosit corespunzător,  nu va  permite dezvoltarea microorganismelor în interior.

Paharul din carton poate fi personalizat de către clientul care l-a achiziţionat în vederea  comercializării  băuturilor, astfel încât acesta să se transforme într-o formă de marketing. Un pahar sau o ceşcuţă din carton, pot fi inscripţionate cu informaţii despre producătorul sau furnizorul băuturii care urmează a fi comercializată.

Astfel, paharul din carton, nu este doar practic şi uşor, ci este şi sigur pentru sănătatea clienţilor.

De ce paharul din carton

Gama paharelor, ceştilor şi cănilor din carton este foarte extinsă, fiind întregită de accesorii precum capace practice, linguriţe, paie, ornamente şi suporturi.

Paharul din carton este foarte practic, atât pentru cei care îşi comercializează băuturile în el, cât şi pentru beneficiarul produsului.

Este un produs reciclabil, având ca materie primă celuloza, devenind astfel prietenos cu mediul înconjurător.

Paharul din carton este prezent la petrecerile pentru copii, alături de celelalte produse din carton, farfurioare, boluri, ornamente şi paie, linguriţe şi furculiţe,  magazinele de specialitate oferind posibilitatea de a le personaliza, astfel încât să cadreze tematicii petrecerii.

Paharul din carton prezintă şi avantajul de a i se putea găsi alte utilizări ulterioare. Poate fi folosit  pentru realizarea unui  ornament fie pentru un  ghiveci  de flori, fie  pentru bradul de Crăciun, se poate transforma într-o  jucărie veselă, un anumăluţ stilizat, sau orice altă formă de decor în camera celui mic.

 

Lasă un Comentariu...

*