Iată 6 electrocasnice care nu trebuie să lipsească din bucătăria ta!

Farmecul unei bucătării este dat printre altele și de dotările sale. Orice gospodină petrece ore întregi aici, fiind poate cel mai îndrăgit spațiu al casei. De aceea, de la decor și până la electrocasnice, bucătăria trebuie să fie realizată foarte atent.

bucatarieBucătăria este un loc aparte mai ales pentru cei ce sunt pasionați de gătit. Un spațiu cald și primitor, în nuanțe calde, cu mobilier de calitate, mai mult ca sigur va deveni un punct de atracție pentru vizitatori. Și dacă bucătăria mai este și dotată cu produse de calitate, mai mult ca sigur va cuceri pe oricine.

Iată mai jos 6 electrocasnice care nu trebuie să lipsească din nicio bucătărie:

  1. Espressor de cafea, precum este acesta reprezintă un punct în plus pentru o bucătărie modernă. Nu trebuie să uităm că o dimineață perfectă începe cu o cafea bună, așa că un astfel de aparat mai mult ca sigur va fi pe placul oricui. În cazul în care sunteți adeptul cafetierelor, aceste produse sunt de cea mai bună calitate. Cafeaua se prepară ușor, fiind necesară doar o simplă apăsare de buton. Iar gustul cafelei este păstrat foarte bine.
  2. Cuptor cu microunde – am putea spune că acest produs ajunge să fie din ce în ce mai prezent în bucătării. Și acest lucru pentru că este foarte util. Încălzește rapid mâncarea, ba chiar și prepară unele alimente ușoare, iar acest lucru nu poate fi considerat decât benefic pentru toți cei ce sunt ocupați. Cu toate acestea, produsul prezintă și unele dezavantaje pentru sănătate.
  3. Hota – aceasta este necesară mai ales în bucătăriile în care se gătește foarte mult. Îndepărtează rapid orice miros și scoate ușor aburii din încăpere. Cu toate că gama acestor produse este relativ variată, nu se poate spune că există o hotă mai bună și una mai proastă, ci doar o hotă potrivită nevoilor tale. Fie vei alege o hotă incorporabilă, fie una tradițională sau tip insulă, acest produs este de nelipsit în bucătăriile în care se gătește. Atunci când nu gătiți și totuși vă doriți o hotă, puteți alege un model decorativ.
  4. Robotul de bucătărie – orice gospodină și-ar dori să aibă un ajutor la prepararea mâncărurilor. Robotul de bucătărie poate fi o soluție. Toacă aproape orice, în diferite dimensiuni, face maioneză, pasează alimentele, ba chiar mai mult de atât unele dintre aceste produse pot avea drept funcții și gătirea cu abur a alimentelor. Așadar, mai ales dacă ai o bucătărie mai mare, nu ezita să cumperi un astfel de electrocasnic, fiindu-ți de mare ajutor.
  5. Mașina de spălat vase – din ce în ce mai mult, mașina de spălat vase devine o necesitate. Dacă până nu demult era considerată un lux, astăzi cu ajutorul său orice gospodină va economisi mai mult timp, iar vasele vor fi spălate perfect și fără niciun efort din partea nimănui. Astfel, grija spălatului vaselor după fiecare masă dispare definitiv.
  6. Electrocasnicele mari – combina frigorifică, aragazul sau plita și cuptorul electric sunt alte produse care nu trebuie să lipsească din bucătăria nimănui, fiind foarte utile. La alegerea acestor electrocasnice mari ar fi bine să țineți cont de cele cu un consum redus de energie, încadrate în clasa energetică A++.

Lasă un Comentariu...

*