Gătește mâncare mai sănătoasă cu o friteuză cu aer cald, de la KitchenShop

Friteuzele cu aer cald au cunoscut un succes deosebit în ultimii ani. Acestea sunt foarte utile, oferă un gust special mâncării și totodată o fac mult mai sănătoasă. Cu ajutorul lor scapi complet de ulei, de gustul nu întocmai plăcut și mâncarea se prepară mult mai repede. Odată setate, acestea se opresc atunci când mâncarea este gata. În timpul petrecut gătind pe aragaz poți face alte activități. Gătește mâncare mai sănătoasă cu o friteuză cu aer cald!

KitchenShop îți pune la dispoziție o gamă largă de air-fryere de ultimă generație, cu diferite specificații. Acestea sunt de mare ajutor tuturor gospodinelor și a celor pasionați de bucătărie. Tehnologia a evoluat și acum ne permite să renunțăm complet la uleiul atât de toxic și de nesănătos. Poți comanda rapid o friteuza cu aer cald care să îți fie bun prieten în bucătărie! Aceasta permite gătirea mâncărurilor, cât și prăjiturilor, fiind un dispozitiv multiplu care nu necesită prea mult spațiu de depozitare.

Air-fryerele sau friteuzele cu aer cald au numeroase beneficii printre care se numără și consumul redus de energie. Acestea se preîncălzesc mult mai repede decât un cuptor electric, cu ajutorul lor gătești mâncarea mai rapid, preparatele pe care le obții sunt mai crocante, uleiul sau grăsimea nu sunt necesare întotdeauna și timpul scurt de gătire are o contribuție mare la facturile la energie.

Produse speciale pentru orice bucătărie sunt disponibile la KitchenShop

Site-ul kitchenshop.ro este locul din care poți achiziționa absolut tot ce ai nevoie pentru bucătăria ta. Poți începe prin navigarea printre produsele noi, apoi să descoperi gama variată de articole pentru gătit, pentru cuptor, cuțite, electrocasnice, ustensile de bucătărie, seturi pentru servirea mesei, a băuturilor sau articole pentru prepararea băuturilor.

În vederea obținerii unui gust și mai bun al mâncării te poți orienta către produsele ce te ajută să prepari pastele făinoase. La final poți alege o varietate de articole de depozitare și organizare, pentru picnic sau grătar (activități în aer liber), dar și o mulțime de produse pentru curățenie.

Cu alte cuvinte, poți echipa ușor orice bucătărie, oricând, cu produsele special concepute pentru acest spațiu. Bucătăria reprezintă pentru foarte mulți pasionați un adevărat templu, care trebuie să dispună de toate produsele și accesoriile necesare. Din acest motiv, poți opta pentru o tigaie sau mai multe produse de acest tip, care să te ajute să gătești unele dintre cele mai bune preparate.

Peste 7000 de articole de bucătărie te așteaptă!

Fie că ai o bucătărie de mari dimensiuni care îți permite să depozitezi mult sau un spațiu mic și limitat, în ambele cazuri vei găsi produse care să se potrivească. Capacitățile diferite și dimensiunile optime pentru orice spațiu fac site-ul un adevărat univers al bucătăriei.

KitchenShop este locul în care toate gospodinele și cei pasionați de bucătărie pot naviga printre peste 7000 de produse speciale. Din gama atât de variată de produse vei găsi cu siguranță ceva potrivit pentru colțul tău de lucru. Cu ajutorul articolelor variate vei impresiona întreaga familie cu preparatele tale!

Intră în clubul pasionaților de gătit!

KitchenShop se adresează atât celor care doresc să își doteze bucătăria cu echipamente diverse, performanțe și avantajoase, cât și celor care au că interes dotarea unor bucătării profesionale. În ambele cazuri există oferte de nerefuzat. Așadar, alătură-te celor din acest club și descoperă reducerile. Dacă îți este mai la îndemână, vizitează și locațiile fizice, lanțul de magazine KitchenShop.

Online însă poți obține de asemenea ofertele curente, să intri în clubul pasionaților de gătit și pe măsură ce comanzi și aduni puncte, să aduni și beneficii.

 

Contact: office@kitchenshop.ro

Lasă un Comentariu...

*