De ce se cauta blaturile de ceramica?

Ceramica portelanata – material cu caracteristici de exceptie

Bucataria este sufletul unei case, pentru ca aici oamenii isi petrec mare parte din timpul liber, gatind si bucurandu-se impreuna. De aceea, acest spatiu trebuie sa fie unul nu doar placut si confortabil, ci sa ofere toate conditiile pentru experiente culinare de top.

Atat pentru bucatariile clasice, cat si pentru cele moderne, open space, specialistii de la Proweststone recomanda un blat din placi ceramice, acest material oferind avantaje majore precum: montare simpla, optiuni de design variate, rezistenta, preturi avantajoase, intretinere usoara.

Ceramica portelanata este un material care, in primul rand, are un aspect deosebit. Suprafata sa lucioasa, perfect neteda, este considerata foarte potrivita pentru un blat de lucru.

Caracteristicile ceramicii portelanate sunt unele demne de luat in considerare pentru cei care isi renoveaza bucataria sau o construiesc de la zero si isi doresc un blat practic:

  • rezistenta la caldura;
  • rezistenta la zgarieturi;
  • curatare usoara si rapida;
  • rezistenta la produsele de curatenie.

Placile ceramice sunt, asadar, foarte utile in orice bucatarie, pentru ca se poate lucra pe ele fara teama ca se vor zgaria sau degrada. Dupa cum se stie, pe un blat se desfasoara cele mai importante activitati din bucatarie: tocarea zarzavaturilor pentru mancare, amestecarea ingredientelor pentru deserturi, pozitionarea tavilor sau a oalelor cu alimente foarte fierbinti. De aceea, este nevoie de un material care sa faca fata cu brio tuturor solicitarilor, dar care se curata usor, pentru confortul bucatarului si pentru ca blatul sa se prezinte cat mai bine in timp.

Blaturile de ceramica – perfecte pentru un decor eclectic in bucatarie

Ceramica arata foarte bine in bucatarie, ea putand fi inclusa intr-o varietate de design-uri, care pornesc de la cel clasic si pana la un decor eclectic, in care sunt combinate mai multe elemente distincte, ce apartin mai multor stiluri. Varietatea de modele si culori le transforma in alegeri inspirate, fie ca se aleg blaturi din placi mici sau in format mare. Un lucru este clar: toti ai casei se vor bucura de toate avantajele acestui material, de utilitatea lui si de aspectul deosebit.

Daca in trecut ceramica se folosea in special pentru placarea pardoselii si a peretilor, de cativa ani, datorita tehnologiei, producatorii de ceramica portelanata au venit cu piese in format mare, numite lastre, care ofera stabilitate si un design special. Cat de bine arata insulele de acest tip o stiu cu siguranta toti cei care le-au vazut in revistele de design interior sau in locuintele sofisticate ale prietenilor!

Unde gasesti placi ceramice mari, pentru un blat de bucatarie rezistent?

O oferta variata de blaturi de bucatarie din placi ceramice mari poate fi consultata la Proweststone, iar vestea si mai buna este ca specialistii de aici ii ajuta pe toti clientii sa aleaga exact ce le place si ce se potriveste in bucataria lor, oferindu-le solutii inteligente, care sa se integreze bine si sa aiba un aspect impecabil.

Consultantii Proweststone sunt de mare ajutor pentru alegeri inspirate in orice locuinta, iar masuratorile si montajul sunt realizate de echipe cu experienta in acest domeniu, care se vor asigura ca blaturile se aliniaza perfect cu mobilierul pe care se asaza si ca imbinarile sunt fara cusur.

Lastrele din placa ceramica provin de la un renumit brand italienesc, Fondovalle, iar expertii Proweststone le prelucreaza cu atentie, folosindu-se de tehnologii speciale.

In concluzie, blaturile din ceramica sunt o optiune potrivita pentru orice tip de bucatarie, indiferent ca este clasica sau open space, ca are un stil traditional sau modern. Rezistenta materialului la temperaturi extreme, curatarea usoara si aspectul impresionant sunt cele mai importante calitati ale acestor blaturi din placi ceramice.

Lasă un Comentariu...

*