Cum să renovezi bucătăria cu bani puțini?

Sunt momente în care îți dorești să schimbi atmosfera din bucătărie, dar ți-e teamă că renovarea ți-ar scoate prea mulți bani din buzunar? Nu îți face griji! Există soluții ingenioase pe care le poți aplica pentru obținerea unui spațiu nou, diferit și confortabil, în care să îți facă plăcere să petreci timpul alături de cei dragi. 

Bucătăria este una dintre încăperile în care petreci cel mai mult timp din casă. Având în vedere că aici îți bei cafeaua dimineața, pregătești prânzul în weekend sau iei cina în familie, merită să îți amenajezi acest spațiu în funcție de preferințe și de nevoi. Dacă ții cont de câteva sfaturi inteligente, adaugi inspirație și atenție la detalii, poți face o schimbare ori de câte ori îți dorești, fără să fie nevoie să cheltuiești sume exagerate de bani.

Cumpără produse resigilate

Frigiderul, aragazul, cuptorul cu microunde sau mixerul sunt instrumente indispensabile într-o bucătărie modernă, însă dacă aduni prețul acestora vei ajunge la sume importante de bani. Pentru a reduce cheltuielile poți opta pentru achiziționarea unor electrocasnice resigilate, ale căror prețuri pot fi chiar și cu 50% mai mici. În general, acestea sunt produse care au fost expuse în magazinele de prezentare, au fost refuzate în momentul livrării sau prezintă mici urme de zgârieturi, dar care nu au probleme de funcționare. La fel ca și celelalte electrocasnice, și produsele resigilate beneficiază de garanția producătorului.  

Comandă mobilă din PAL

Mobilierul din PAL este ideal atunci când vrei să îți amenajezi bucătăria cu un buget restrâns, acesta fiind un material foarte accesibil, disponibil în mai toate magazinele de specialitate. În plus, PAL-ul permite realizarea unor piese de mobilier în culori extrem de variate, ușor de instalat, de întreținut și de asociat cu alte materiale. Un alt avantaj îl constituie greutatea redusă a materialului, care permite mutarea facilă dintr-o parte în alta a bucătăriei. Astfel, vei reuși să schimbi periodic aspectul încăperii, poziționând diferit piesele de mobilier.

Dacă vrei să faci economii și mai mari, poți comanda plăcile de PAL la dimensiunile dorite, pentru ca mai apoi să te ocupi chiar tu de asamblarea lor. Nu este deloc complicat, iar cheltuielile se pot reduce chiar și la jumătate. În ciuda faptului că nu este foarte rezistentă în timp, mobila din PAL contribuie la obținerea unei bucătării pe gustul tău, fără o investiție considerabilă.  

Vopsește vechea faianță

Înlocuirea gresiei și a faianței este o acțiune destul de costisitoare, pe care, cel mai probabil, o vei amâna atunci când vine vorba de o renovare cu bani puțini. În schimb, poți opta pentru o variantă mult mai ieftină și creativă de a schimba aspectul bucătăriei: vopsirea faianței existente. Avantajele sunt multiple! Dincolo de faptul că este o activitate distractivă, în care se poate implica întreaga familie, costurile sunt mult mai reduse, iar deranjul este minimizat.

Există vopsea specială pentru plăcile de faianță, ușor de aplicat, cu acoperire excelentă și uscare rapidă, cu ajutorul căreia poți împrospăta aspectul faianței vechi. Singurul aspect de care trebuie să ții cont pentru ca rezultatul să fie cel așteptat este ca faianța să fie montată corespunzător, să nu se miște și să nu fie spartă.

Dacă vrei să îți renovezi bucătăria, dar nu deții suma de bani necesară, ai la îndemână o soluție rapidă și avantajoasă. Poți solicita un credit IFN, fără garanție și fără să te deplasezi la bancă. Este suficient să completezi online o cerere de creditare, în care menționezi suma dorită și termenul de rambursare, iar împrumutul este aprobat imediat, odată cu generarea automată a contractului. Banii pot fi rambursați oricând îți dorești, în intervalul stabilit prin contract, fără taxe sau comisioane suplimentare.

Sursa foto: https://pixabay.com/photos/kitchen-furniture-house-cook-1224845/

 

Lasă un Comentariu...

*