Bucătărie albă pentru orice stil şi buget

Bucătăriile albe nu se vor demoda niciodată  şi vor fi cel mai bine vândute, indiferent de dată, iar alegerea non-culorii în materie de mobilier oferă un aspect inteligent pentru locul în care ne petrecem  parte importantă din zi.

bucatarie alba

Aşadar,  alegerea unei bucătării albe s-ar putea să fie cea mai bună decizie pe care să o iei, o bucătărie-înţeleaptă pentru o alegere pe măsură.  Corpurile albe sunt best-seller mereu. Albul este considerat mereu o opţiune sigură mai ales acolo unde parcă nimic altceva nu se mulează pe pereţii coloraţi. Corpurile albe vor fi mereu o opţiune demnă de luat în calcul şi mai ales o variantă avangardistă, curajoasă.

bucatarie alba 10

Picture 1 of 10

Nu vă fie teamă să alegeţi albul. În combinaţie cu lemnul şi piatra, poate face minuni

Pentru cei care încă au îndoieli, sunt temători în a allege o bucătărie complet albăp, trebuie să ştie că mobilierul alb poate fi completat de alte elemente care îi dau farmec, precum finisaje lucioase, texturi exotice de cherestea, piatră. Regulile generale de design se aplică şi în cazul mobilierului alb, sau mai ales în acest caz. Nu vă fie teamă de faptul că un mobilier complet alb poate arăta ca o sală de operaţie, sau poate ca mobilierul din camera dentistului, mai degrabă decât o casă primitoare. Accesorizat, el poate să aducă un plus atmosferei din casă.

Piatra este o alegere frumoasă, pe care o puteţi folosi pe post de blat. Utilizaţi-o subtil pentru a crea un aspect organic. Piatra este o alegere mereu elegantă şi uimitoare pentru orice bucătărie. Are dezavantajul de a nu fi cea mai ieftină variantă, dar cu farmecul său este o investiţie de lux care va rezista testului timpului. Sau poţi alege finisajele lucioase pentru dulapuri, pentru un aspect mereu trendy, şi care vor fi la fel şi după trecerea anilor.  Aşază lângă masa din bucătărie şi trei scaune de tip bar, ideale pentru mic dejun.

Adăugaţi pete de culoare, pentru a pune în evidenţă mobilierul alb

 De asemenea, designerii sugerează lemnul pentru a crea un effect special în bucătăria albă. Lemnul simplu sau lemnul cu efect de carcasă. Îndrăzniţi să adăugaţi pete de culoare, cu vopsea. Alegeţi nuanţe mai discrete, precum nuanţe de gri, mov sau verde. De asemenea, cei mai curajoşi pot opta pentru culoarea portocalei, muştar, pentru a crea un aspect mai contemporan.

Dacă v-aţi mutat recent la casă, sau o veţi face în curând, optaţi pentru a poziţiona bucătăria spre grădină. Mobilierul alb se va integra splendid în peisajul verde. Atunci veţi putea folosi ca finisaje lemnul, şi unele elemente pentru a crea un aspect eclectic care vor face din bucătărie  cel mai special loc al casei tale.

Sursă foto. Malcolm Menzies idealhome.co.uk

Lasă un Comentariu...

*