Bucătăria anului 2017

Anul 2017 bate la ușă, iar noi ne-am gândit să îți prezentăm tendințele în materie de amenajare a bucătăriei tale, ca să nu te prindă anul viitor nepregătit. Să vedem ce tendințe se poartă în anul 2017 și cum ne vor transforma ele bucătăria într-o adevărată vedetă!

  1. Tonurile de gri

În anul 2017 se păstrează stilul minimalist, cu accent în special pe tonurile de gri. Dacă până acum albul era la putere, se pare că anul viitor vom avea bucătării mai închise, dar mai moderne. Tot ce trebuie să faci este să optezi pentru obiectele electrocasnice din oțel inoxidabil și mobilier lucios, cu un ton mai închis decât obiectele electrocasnice. Mai adaugă câteva obiecte de iluminat și de decor metalice și vei obține o bucătărie la modă, dar și foarte modernă!

Bucataria anului 2017_1

Picture 1 of 4

  1. Accente metalice

Anul acesta se poartă bucătăriile cu un aspect industrial, nefinisat. Spre exemplu, poți opta pentru un perete din cărămidă, pe care să îl lași nefinisat, un blat de lucru din inox sau beton, un corp de iluminat suspendat, cu accente metalice. Încearcă să eviți accentele de culoare, obiectele de decor prea sofisticate sau prea moderne.

  1. Blaturile de lucru din quartz

O tendință care se preconizează a fi preferata designerilor este folosirea quartzului în bucătărie. Mai exact, specialiștii recomanda să înlocuiești blatul de lucru din piatră naturală, cu un blat de lucru din quartz, care este mult mai rezistent. Deși producătorii de astfel de blaturi de lucru oferă o gamă largă de culori, anul 2017 este anul blaturilor de lucru simple, în tonuri de gri sau bej.

Bucataria anului 2017_5

Picture 1 of 3

  1. Chiuvetele din ceramică

O noutate pe piața din România este reprezentată de chiuvetele din ceramică. Anul 2017 vine și ne propune să optăm pentru acest tip de chiuvete, ce ne amintesc de cele rustice, de pe vremuri, cu margini rotunjite și cuva adâncă. Dacă până acum am insistat pe tonurile neutre, iată că în acest caz, este recomandat să optăm pentru o chiuvetă colorată, pentru a mai îndulci spațiul.

Bucataria anului 2017_8

Picture 1 of 3

  1. Corpuri de iluminat îndrăznețe

Dacă nu îți plac corpurile de ilumina cu accente metalice sau aspect industrial, poți opta pentru orice alt tip de corpuri de iluminat cu personalitate, care consideri că se potrivesc și te reprezintă. Se poartă în special lustrele, plafonierele și aplicele cu modele și designe-uri îndrăznețe.

About Cristina Rosu

Lasă un Comentariu...

*