Avantajele panourilor din sticlă colorată pentru bucătărie

Putem spune că faianța folosită până acum în bucătărie este de domeniul trecutului, locul ei fiind luat de panourile din sticlă colorată, amplasate mai ales în zona dintre dulapurile suspendate și blatul de lucru. Efectul creat de aceste panouri din sticlă colorată este unul impresionant, mai ales când sticla are lumini de tip led integrate.

1

Picture 1 of 7

Principalele motive pentru care ar trebui să apelezi la aceste panouri din sticlă colorată sunt:

  1. Aspect original

Panourile din sticlă colorată sunt tăiată la dimensiunile exacte, pentru a se potrivi perfect spațiului din bucătărie. Astfel, panourile din sticlă par că unesc într-un mod armonios blatul de lucru cu dulapurile suspendate. Mai multe decât atât, aceste panouri din sticlă se găsesc într-o gamă atât de variată de culori și texturi, încât te poți juca cu ele pentru a obține un aspect cât mai interesant și plăcut. Panourile sunt ideale pentru bucătăriile moderne, datorită liniilor perfecte și a suprafeței lucioase și sunt recomandate mai ales în bucătăriile de dimensiuni reduse pentru că măresc vizual spațiul.

  1. Întreținere ușoară

Dacă te-ai săturat de frecat faianță în fiecare zi, cu tot felul de produse de curățat, ca la finalul zilei să arate la fel, poate ar trebui să iei în considerare panourile din sticlă. Întreținerea panourilor din sticlă se face foarte ușor și într-un timp foarte scurt. Panourile sunt realizate dintr-o singură bucată, nu din bucăți mici, îmbinate, ca în cazul faianței, astfel încât ele pot fi curățate ușor, dintr-o singură mișcare, cu ajutorul unei cârpe moi și a unei soluții speciale pentru sticlă sau geamuri.

  1. Montaj rapid

Montarea panoului din sticlă se realizează cu ajutorul unui adeziv special. Însă, pentru ca procesul de montare să decurgă rapid, asigură-te că dimensiunile panoului sunt cele potrivite. Apelează la un specialist care să măsoare zona și să ia în considerare și locurile unde sunt prizele, pentru a decupa sticla corespunzător. Tot specialistul va decide și ce grosime va avea sticla securizată, de obicei aceasta fiind între 6-8 mm, pentru a face față accidentelor casnice.

Cu toate că panoul este realizat dintr-o sticlă securizată și rezistentă, există totuși riscul fisurării sticlei, mai ales în urma unei lovituri puternice. De asemenea, ar trebui să iei în considerare o sticlă termorezistentă, dacă folosești o plită cu gaz și nu una electrică. În concluzie, dacă dorești să dai un aspect modern bucătăriei tale, fără a fi nevoit să schimbi tot mobilierul sau obiectele de decor, e de ajuns să apelezi la acest panou din sticlă colorată și vei observa că aspectul bucătăriei tale se va schimba radical.

About Cristina Rosu

2 Responses to “Avantajele panourilor din sticlă colorată pentru bucătărie”

Read below or add a comment...

  1. Toma tinela says:

    Senzational……..si cum[unde] ma pot interes In Baia Mare de exemplu.Ms…..o zi frumoasa .

  2. Nico says:

    Unde gasesc panouri de sticla? Sunt din Oradea…

Lasă un Comentariu...

*