7 trucuri pentru a-ți dota bucătăria cu bani puțini

Bucătăria este locul în care petreci foarte mult timp în fiecare zi și ca atare, aici ar trebui să te simți minunat. Dacă te-ai săturat de aspectul bucătăriei tale și îți dorești să faci o schimbare, ar trebui să fii mai radicală și să ai în vedere câteva lucruri care să te ajute să transformi spațiul cu bani puțini.

Nu ai nevoie de sume de bani foarte mari pentru a-i oferi spațiului o altă înfățișare, vei avea nevoie doar de puțină inspirație și creativitate și mai mult ca sigur bucătăria va avea aspectul pe care ți l-ai dorit, modern și minimalist.

Iată mai jos 5 trucuri pentru a-ți dota bucătăria cu bani puțini:

1. Înlocuiește frigiderul vechi cu acest frigider Beko, ce are un aspect foarte modern, practic și mai mult ca sigur va fi foarte util. Știm despre frigider că duce greul în orice bucătărie, aici fiind adăpostite toate cantitățile de mâncare din locuință, așa că ar fi bine să iei în calcul înlocuirea celui vechi cu unul nou, mai ales dacă nu l-ai mai schimbat de ceva vreme. Îi va conferi bucătăriei tale un aspect cât mai plăcut și îți va fi și foarte util.

2. Obișnuiești să te uiți la televizor? Mai mult ca sigur vei avea nevoie de aceste televizoare ieftine. Ai putea să îl prinzi pe unul dintre pereți și astfel te vei putea bucura destul de mult de tehnologie în timp ce vei găti. Dacă ai copil și are nevoie de supraveghere, cu siguranță îi va prinde bine să privească la desenele animate dragi în timp ce tu gătești porția de mâncare preferată.

3. Schimbă perdeaua veche cu una nouă – iată o altă schimbare pe care poți să o ai în vedere. Nu costă mult, însă acest lucru ar putea să îi ofere bucătăriei tale un aspect cu totul diferit. Încearcă o perdea veselă, colorată și mai mult ca sigur vei crea un aspect cu totul minunat bucătăriei tale. O perdea poate fi înlocuită ușor, fără să îți dea mari bătăi de cap.

4. Înlocuiește covorul din bucătărie – iată un alt lucru pe care ai putea să îl faci. Dacă cel vechi nu te mai încântă, având culori neutre și neinspirate, de această dată ai putea alege ceva colorat și vesel, care să se potrivească cu personalitatea ta, contribuind la starea de bine a întregii familii. În plus, nu trebuie să ascunzi faptul că acel covor pe care îl ai acum în bucătărie s-a tocit deja de la atâtea spălări, fiind zona în care se murdăresc foarte repede.

5. Încearcă să îți dotezi bucătăria cu electrocasnice mici – acestea sunt cât se poate de utile și pot înfrumuseța în același timp aspectul bucătăriei tale. De aceea, ar fi bine să ții cont de acest sfat și să încerci să o dotezi cu un cuptor cu microunde, storcător de fructe, prăjitor de fructe sau chiar espressor de cafea. Îți vor fi foarte utile și vor contribui la aspectul bucătăriei tale.

6. Pernuțele colorate pot fi un alt mod prin care poți aduce un plus de culoare în bucătăria ta. Așează pe fiecare scaun din bucătărie o astfel de pernuță colorată și mai mult ca sigur rezultatul va fi unul surprinzător, cel pe care îl aștepți.

7. Schimbă bateria de la chiuvetă și uscătorul de vase – acestea s-ar putea să nu te mai încânte deloc fiind stropite de calcar, așa că ai putea încerca să le înlocuiești. Nu costă mult, dar mai mult ca sigur vor avea efectul pe care ți-l dorești.

Lasă un Comentariu...

*