6 trucuri care să-ți facă bucătăria mai curată

Cu toate că poate îți aloci timp săptămânal pentru a-ți curăța bucătăria, cu siguranță te-ai confruntat la un moment dat cu pete de grăsime greu de îndepărtat, un un cuptor care nu mai arată ca atunci când l-ai cumpărat sau cu mirosuri pe care cu greu reușești să le elimini.

Dacă ai bucătărie deschis, atunci indiferent ce ai pregăti mirosul se va duce în toată casa și oricât de mult îți place cum miroase friptura ta împănată, plăcintă cu brânză și stafide sau tocăniță, parcă nu-i tocmai plăcut să simți mirosul lor și după câteva ore după ce ai servit masă.

Pentru fiecare dintre aceste situații ți-am pregătit câteva trucuri simple care să te facă să te simți mult mai bine la tine în bucătărie.

1. Cum scapi de petele de grăsime vechi pe care s-a mai depus și ceva praf?

6 trucuri

Nu este nevoie să-ți sară uleiul pe blatul de bucătărie sau pe pereți pentru a sesiza o peliculă subțire de praf amestecat cu grăsime. Însă este suficient să fie o zonă mai greu accesibilă pe care ai omis-o de câteva ori în timpul curățeniei obișnuite pentru a constata că aceasta există. Pentru a scăpa de ea o soluție foarte eficientă este să apelezi la o cârpă curată din micro fibră îmbibată în apă fierbinte. Trece-o de câte ori este nevoie peste această suprafață și vei vedea cum grăsimea o să dispară, încet încet. Secretul stă în apa caldă și cu cât aceasta este mai fierbinte cu atât mai ușor îți va fi.

VEZI URMĂTORUL SFAT

Pages: 1 2 3 4 5 6

Lasă un Comentariu...

*