5 electrocasnice mari necesare într-o bucătărie modernă

Utilarea unei bucătării trebuie să aibă în vedere atât un mobilier de cea mai bună calitate, cât și electrocasnicele de care ai nevoie pentru desfășurarea activității și pentru conservarea alimentelor.

bucatarieDe la un frigider încăpător și până la plită sau hotă, acestea trebuie să se regăsească în bucătăria oricui, fiind extrem de utile.

Și cum oferta producătorilor este foarte mare, iată mai jos 5 electrocasnice mari de care are nevoie orice bucătărie modernă:

  1. Cuptor incorporabil, precum este acesta are numeroase funcții și reușește să prepare mâncarea extrem de bine. Fie că vei alege un cuptor pe gaz, fie unul electric pe care îl poți regăsi aici, gătitul mâncării se va face destul de ușor, timpul de preparare fiind mult mai scurt decât în cazul unui aragaz obișnuit. De asemenea, cuptoarele incorporabile prezintă numeroase funcții, un număr mare de programe, grill, pizza, funcția de încălzire ventilată, ba chiar și funcția de autocurățare. 
  2. Combine frigorifice – a trecut vremea în care frigiderul avea doar funcția de răcire a alimentelor. Combinele frigorifice devin din ce în ce mai performante, prezintă funcția no frost, sunt încadrate în clasa A+ de eficiență energetică, au un spațiu generos și bine compartimentat de depozitare, ba chiar și dozator de gheață. 
  3. Hote – aproape în orice familie se gătește și desigur v-ați dori, mai ales în cazul unui open space ca mirosul să dispară aproape instantaneu din încăpere. În această situație este bine să utilați bucătăria cu o hotă care să reușească să atragă în totalitate mirosurile din încăpere. De obicei, astfel de produse sunt încadrate în clasa de eficiență energetică, filtrele sunt ușor de schimbat și curățat, iar designul se potrivește aproape cu orice bucătărie modernă, indiferent de accentele sale.
  4. Mașină de spălat vase – în funcție de nevoile fiecărei familii, de numărul de membri, mai exact ar trebui aleasă mașina de spălat vase. Cele mai multe modele prezintă avantajul unui timp scurt de spălare, dar și a unui spațiu mare de depozitare. De aceea, nu ezita să ai în vedere o mașină de spălat vase, ușurându-ți destul de mult munca în bucătărie, chiar și după petreceri cu un număr mare de invitați.
  5. Robot de bucătărie – deși este un produs mic beneficiază de foarte multe funcții. Acesta toacă, pasează, fac sucuri de fructe, astfel încât se poate spune că este cel mai mare ajutor al unei gospodine în bucătărie. Timpul de preparare al mâncării este și el destul de mult scurtat, iar beneficiile sunt nenumărate.

Lasă un Comentariu...

*