5 electrocasnice care nu trebuie să lipsească din bucătăria ta

Ești o persoană care iubește să gătească? Mai mult ca sigur petreci ore bune în bucătărie, experimentând noi și noi rețete culinare. De aceea, este bine să încerci încă din momentul în care alegi sau renovezi locuința să optezi pentru cele mai bune electrocasnice, dar și pentru o compartimentare eficientă a bucătăriei.

Sunt de nelipsit atât electrocasnicele mici, cât mai ales cele mari, fără de care mai mult ca sigur nu te-ai putea descurca. Și toate acestea, de obicei sunt produse incorporabile, fiind „prinse” în mobila de bucătărie fie pentru a face economie de spațiu, fie pentru a arăta totul impecabil.

Iată mai jos 5 electrocasnice care nu trebuie să lipsească din bucătăria ta:

  1. Această combină frigorifică – se poate spune despre acest produs că este cel mai util produs al bucătăriei. În combina frigorifică se depozitează alimentele atât înainte de a fi pregătite, cât și după preparare. De aceea, trebuie ca combina frigorifică să se găsească în zona „triunghiului bucătăriei”, fiind foarte aproape de aragaz și de chiuvetă, putând astfel spăla și găti alimentele, fără să facem prea mult deranj în cameră. Combina frigorifică face parte din categoria electrocasnicelor mari și de aceea trebuie să alegem un produs ce face parte din clasa A+ de eficiență energetică, beneficiind astfel de un consum mic de energie. Varietatea de modele este destul de mare, așa că mai mult ca sigur vei ști ce anume să alegi.
  2. Aceste cuptoare electrice sunt foarte utile pentru bucătărie. Nu sunt electrocasnice mari și pot fi așezate chiar și pe blatul de bucătărie sau se pot incorpora și reușesc să gătească impecabil mâncarea, beneficiind de numeroase programe și funcționalități și de o coacere uniformă. Nu sunt deloc scumpe, așa că te-ai putea orienta către astfel de produse atunci când te afli în căutare.
  3. Plita sau aragazul sunt de nelipsit din bucătăria ta. Dacă beneficiezi de un mobilier incorporabil, ai putea să alegi o plită de bucătărie fie electrică, fie pe gaze naturale. Și de această dată vei putea să te bucuri de o varietate a produselor de acest fel. De asemenea, dacă nu ești adepta mobilierului incorporabil, atunci ai putea opta pentru alegerea unui aragaz clasic, însă acesta necesită mai mult spațiu, dar gătește foarte bine.
  4. Hota – iată un produs ce nu prepară mâncarea, dar nici nu o păstrează. Cu toate acestea, este prezent în cadrul bucătăriilor moderne. De ce anume? Pentru că reușește să scoată cu ușurință mirosul neplăcut de mâncare din bucătărie și aburul din casă. De aceea, în funcție de tipul de bucătărie pe care îl ai (clasică sau tip insulă) vei putea alege și un produs care ți se potrivește cel mai bine. Un alt lucru pe care să îl iei în considerare la alegerea hotei pentru bucătărie constă în nevoia efectivă pentru acest produs. Cu cât vei prepara cantități mai mari de mâncare, cu atât vei avea nevoie de un produs mai eficient.
  5. Mașina de spălat vase – dacă ar fi să ne gândim cât timp pe zi petrecem pentru a spăla vasele murdare, mai mult ca sigur am rămâne de-a dreptul uimiți. Și mai mult ca sigur, în acel timp am putea face altceva mult mai folositor pentru noi sau familia noastră. De aceea, varianta unei mașini de spălat vase pare să fie cea mai potrivită. În funcție de numărul de vase murdare din fiecare zi, am putea alege și un produs potrivit nevoilor familiei noastre.

 

Lasă un Comentariu...

*