4 modificări în bucătărie care pot ridica valoarea întregii locuințe

Dacă intenționați ca pe viitor să vă vindeți locuința, aflați că există anumite caracteristici în bucătărie care pot ridica valoarea întregii locuințe. După cum ar spune experții în imobiliere, bucătăria este cea care vinde locuința. În general, o bucătărie modernă adaugă întotdeauna valoare unei case, însă acest spațiu cuprinde cele mai multe aspecte din toată casa, așa încât poate fi dificil să știți care sunt factorii care contează cel mai mult și care sunt acei factori în care nu se merită să investiți sume mari de bani.

4 modificări în bucătărie care pot ridica valoarea întregii locuințeIată, în rândurile care urmează, câteva idei de bucătărie care pot maximiza valoarea de revânzare a unei locuințe:

  1. Dublați echipamentele de uz casnic. Electrocasnicele moderne sunt întotdeauna la mare căutare de către cumpărători, mai ales că în contextul pandemiei, majoritatea persoanelor au început să petreacă mai mult timp în bucătărie pregătind mese hrănitoare pentru familie și chiar învățând să gătească noi retețe. Prin urmare, cei mai mulți cumpărători sunt atrași de echipamente și accesorii mai mari și mai bune și, dacă se poate, să fie și la dublu. Așa cum băile prevăzute cu două chiuvete sunt foarte atrăgătoare pe piața imobiliarelor, la fel și o bucătărie cu două chiuvete sau cu două cuptoare este la fel de atrăgătoare. Dacă deja dețineți un aragaz, mai puteți monta o plită pe insulă. Orice bucătărie pare mai valoroasă dacă este prevăzută cu două chiuvete, plite electrice și pe gaz, un frigider side-by-side, un cuptor clasic și un cuptor cu microunde moderne, iar exemplele pot continua. Practic, cu cât este mai ușor pentru două sau mai multe persoane să folosească bucătăria simultan, cu atât bucătăria este mai valoroasă.
  2. Investiți în echipamente de calitate. Dacă bucătăria este prevăzută cu electrocasnice învechite, va trebui să le înlocuiți înainte de a încerca să vă vindeți locuința. Regula de aur presupune să alegeți cele mai bune electrocasnice pentru valoarea la care este estimată locuința. Echipamentele pe care le achiziționați, de la mașina de spălat vase, plită, cuptor, frigider și până la hota bucătărie și cuptor cu microunde, ar trebui să fie cât mai moderne. Cu cât bucătăria este mai high-tech, cu atât veți reuși să vindeți mai rapid locuința. Electrocasnicele de înaltă calitate întotdeauna atrag cumpărătorii, așa că nu puteți da greș dacă veți investi mai mult în echipamentele de bucătărie. Cu cât prețul casei este mai mare, cu atât nivelul electrocasnicelor ar trebui să fie mai ridicat.
  3. Amenajați o zonă de luat masa în apropierea bucătăriei. Stilul modern de viață înseamnă programe foarte încărcate, așa că este un mare avantaj să putem să îi ajutăm pe copii la teme sau să le supraveghem joaca în timp ce pregătim masa de seară. Cumpărătorii sunt din ce în ce mai interesați de bucătăriile care sunt foarte funcționale. Puteți spori funcționalitatea unei bucătării în mai multe feluri. Dacă bucătăria are o suprafață destul de generoasă, atunci puteți amenaja aici un loc de luat masa cu o masă mare și cel puțin 4-6 scaune. La fel de bine, puteți instala o insulă mare prevăzută cu scaune de bar. Dacă bucătăria nu este suficient de spațioasă, atunci optați pentru conceptul de bucătărie deschisă. Este de preferat o separare evidentă între bucătărie și camera de zi, însă deplasarea ar trebui să aibă loc fără probleme.
  4. Optați pentru un blat de cuarț. Ați putea crede că doar cumpărătorii de case de lux preferă blaturile de bucătărie de înaltă calitate, dar în realitate, un blat de cuarț este avantajos în orice tip de locuință. Conform experților în imobiliare, blatul de cuarț este o caracteristică foarte valoroasă pe care o putem integra într-o bucătărie. Cuarțul necesită o întreținere redusă, deoarece este rezistent la pete și nici nu este poros. Este, de asemenea, unul dintre cele mai rezistente materiale pentru suprafețele de gătit, fiind deosebit de durabil. De asemenea, cuarțul se potrivește excelent cu alte materiale și poate îmbunătăți aspectul general al bucătăriei. Blaturile de cuarț nu se vor demoda niciodată, fiind mult mai populare și mai apreciate decât granitul și alte materiale solide.

Lasă un Comentariu...

*