4 actualizări de care are nevoie bucătăria ta

Mulți dintre noi petrecem zilnic o cantitate considerabilă de timp în bucătărie. Fie că preparăm mese gustoase și sănătoase, facem curățenie sau servim o cafea, bucătăria este o încăpere care necesită o atenție sporită din partea noastră. De fapt, bucătăria este o încăpere atât de importantă, încât ne poate schimba starea de spirit. De exemplu, dacă este dezordonată, întunecată sau murdară, poate să ne creeze o stare de nervi și de agitație. Este, de asemenea, o încăpere care necesită din când în când o renovare sau măcar câteva actualizări.

21513 - actualizări de care are nevoie bucătăria ta

Dacă simțiți de ceva timp dorința de a vă actualiza, personaliza sau moderniza bucătăria, iată câteva idei creative care vă vor face să vă îndrăgostiți de cea mai esențială încăpere din întreaga casă:

  1. O bucătărie optimizată. La capitolul eficiență, nimic nu poate întrece avantajele electrocasnicelor incorporabile. Nu numai că acestea dețin un aspect modern și foarte plăcut, dar economisesc foarte mult spațiu, asta ca să nu mai spunem și că vin cu funcții foarte avansate, ceea ce ușurează procesul de gătire și de curățare. Oricât de mult am încerca să înfrumusețăm o bucătărie, eforturile noastre vor fi în van dacă în continuare nu suntem mulțumiți de cuptor, de aragaz sau de cât de demodată și consumatoare de spațiu este mașina veche de spălat vase.
  2. Îmbrățișați contrastul. Combinați omologi neașteptați și dramatici pentru a obține un design elegant și atractiv. Pereții albi, blaturile negre, o colecție electrocasnice inox și dulapurile din lemn reprezintă amestecul perfect pentru a obține o bucătărie de o eleganță distinctă. De asemenea, o bucătărie alb-negru amenajată corect conduce către un rezultat atemporal și frumos, demn de luat în considerare.
  3. Un plus de farmec. Cu toții suntem înclinați să acordăm atenție detaliilor și notelor personale din dormitor sau sufragerie, dar acestea contează la fel de mult și în bucătărie. Există foarte multe piese de decor minunate, la fel și proiecte pe care le puteți pune în aplicare pe cont propriu. Plantele suspendate, o vază cu flori proaspete, rafturile deschise pentru depozitare, o tablă pentru listele de cumpărături sunt doar câteva idei care vor adăuga farmec și stil bucătăriei. Puteți pune la punct chiar și un loc pentru mic dejun, mai ales dacă aveți un colț gol. O masă rotundă, o banchetă, o veioză și o plantă sunt suficientă pentru locul de luat micul dejun.
  4. Expuneți cărțile de bucate. Mulți dintre noi am reușit să colecționăm de-a lungul timpului cărți de bucate pline cu rețete unice și gustoase. Chiar dacă acum putem găsi orice rețetă pe internet, nu ne putem desprinde de cărțile pe care le-am colecționat cu mare drag. Dar, cu cât avem mai multe cărți, cu atât devine dificil să găsim spațiu pentru a le depozita. Dulapurile verticale deschise, precum și rafturile deschise sunt excelente pentru expunerea strategică și estetică a cărților de bucate. O altă opțiune este aceea de a strecura câteva cărți pe capătul expus al unui dulap sau insule.

Înainte de a ieși să cumpărați scaune noi de bucătărie, întrebați-vă dacă o simplă husă nu v-ar putea rezolva problema. Puteți economisi sume serioase de bani dacă în loc să achiziționați scaune noi, le veți schimba husa celor pe care le aveți deja. Optați pentru huse rezistente, cum ar fi cele din poliester sau microfibră, care sunt practice și ușor de spălat. Husele de scaune chiar reprezintă o soluție ieftină, potrivită pentru o zonă potențial dezordonată și cu trafic intens, așa cum este bucătăria. În plus, scaunele de bucătărie sau de bar îmbrăcate în huse noi vor adăuga un plus de clasă și de caracter amenajării.

Lasă un Comentariu...

*