Idei despre cum să-ți decorezi biroul de Crăciun

Crăciunul este una dintre cele mai frumoase sărbători din an și pentru că, în ciuda câtorva zile libere, cel mai mult timp ni-l petrecem la birou, cum am putea să aducem atmosfera feerică în acest spațiu.

idei despre cum sa-ti decorezi biroul de Carciun (1)

Picture 1 of 7

Cu ajutorul câtorva decorațiuni poți transforma spațiul de lucru într-un spațiu festiv, bucurându-te pe tine și pe cei din jurul tău. Crăciunul înseamnă a dărui! Așadar, dăruiește o imagine frumoasă și bună dispoziție prin intermediul unor mici decorațiuni, precum steluțe, globulețe de brad, globuri din sticlă, o statuetă întruchipându-l pe Moșu’ sau pe renul Rudolf. Așezate într-un colț al biroului sigur vor schimba semnificativ atmosfera, chiar din întregul spațiu.

De asemenea, într-un simplu pahar de apă, din sticlă colorată sau transparentă, dar fără vreun imprimeu, pune câteva acadele în formă de bastonașe (cu siguranță știi la ce mă refer), într-un bol micuț niște bomboane colorate, de tipul M&M, iar o vază sau o cană de apă, umple-o cu dropsuri cu frișcă și căpșune. Cu siguranță îi vei face fericiți pe colegii de birou.

În cazul în care biroul devine mult prea aglomerat, poți apela la un rollbox, asta dacă nu ai o măsuță de cafea în preajmă.

Și pentru că nu este Crăciun fără brad, poți face unul de mici dimensiuni apelând la o revistă. Trebuie să pliezi paginile pe diagonală pentru a obține un brăduț eco. Cu cât revista este mai colorată, cu atât mai simpatic va fi bradul tău. Lângă altarul construit în spiritul Crăciunului pune și câteva globulețe într-un cilindru de plastic.

Dacă îi poți implica și pe colegii de birou, cu beteală și instalație de brad întregul spațiu poate îmbrăca straie de sărbătoare. Cele două elemente se potrivesc de minune și ar arăta foarte bine dacă le-ai înșira de-a lungul pereților, curgând parcă din tavan.

Ai auzit de Secret Santa? Poate că anul acesta ar fi frumos să faceți schimb de cadouri. Pe lângă faptul că este o modalitate plăcută de a interacționa cu colegii de birou este și o soluție pentru a întări atmosfera de Crăciun. Cadourile așezate în prim plan vor stârnii emoții și nerăbdare.

Tot în această perioadă este musai să scoți din dulap cana de sărbătoare și mai mult ca niciodată încearcă ciocolata caldă cu portocală sau scorțișoară. Simte sărbătorile cu toate simțurile!

Nu că nu ai știi în ce perioadă ești, dar un wallpaper pentru desktopul tău cu un mesaj haios sau o imagine de poveste te va introduce în starea de sărbătoare.
Bucură-te de fiecare moment, fă din locul de muncă un spațiu creativ și mai plăcut ca niciodată.


Lasă un Comentariu...

*