5 idei de ținute vestimentare potrivite pentru birou

Pentru persoanele care trebuie să respecte un anumit cod vestimentar la servici, poate fi o adevărată provocare să își pună la punct ținute vestimentare pentru fiecare zi a săptămânii. Poate fi provocator, dar și plictisitor. Dacă în fiecare dimineață vi se pare că sunteți în pană de idei și nu știți ce haine să scoateți din dulap, iată că sezonul rece poate fi chiar o oportunitate de a deveni mai creative în ceea ce privește ținutele vestimentare corporative. Stratificarea este o tendință care se menține de ani buni și care este îmbrățișată de persoanele de toate vârstele. Purtând mai multe straturi de haine, veți controla temperatura, veți beneficia de confort termic atât pe stradă, în mașină, cât și la birou și veți obține întotdeauna ținute minunate, care vor atrage privirile celor din jur. Mai multe straturi de haine înseamnă combinații uimitoare de texturi, de culori, de lungimi, iar asta poate rezulta în ținute stilate, pline de profesionalism și de eleganță.

5 idei de ținute vestimentare potrivite pentru birouIată câteva idei de combinații care vă pot inspira ținutele vestimentare pentru birou:

Cardigan oversize și curea. Garderobele celor mai multe femei includ cel puțin un cardigan oversize, purtat cel mai frecvent în weekend. Cu o curea modernă, vă puteți prezenta la servici cu cardiganul de weekend, bucurându-vă de confort, dar și de stil. Cheia constă în a accesoriza cardiganul cu o curea, creând astfel o siluetă măgulitoare. Pentru a evita să obțineți un aspect prea casual, asigurați-vă că respectați o schemă de culori monocromatică sau potriviți piesele vestimentare în mod intenționat. O curea cu detalii simple și moderne, cum ar fi o cataramă mai groasă, vă va ajuta, de asemenea, să obțineți un aspect profesional și foarte bine pus la punct.

Rochie business și cămașă cu nasturi. Majoritatea dintre noi avem aceste două articole vestimentare în dulapurile noastre, dar cel mai probabil, nici nu ne-am gândit cât de plăcut arată asociate. Purtând o rochie business deasupra unei cămăși cu nasturi veți obține o combinație stilată și confortabilă din toate punctele de vedere. Și în cazul acestei combinații există un secret, și anume de a lăsa reverele și manșetele cămășii să iasă de sub rochie. Completați ținuta cu un colier statement purtat sub gulerul cămășii. Ținuta, deși este una demnă de Pinterest, este mai mult decât potrivită pentru sala de ședințe.

Rochie și maletă. Helanca sau maleta cu guler este o altă piesă vestimentară care nu a dispărut niciodată din tendințe. Poate că nu fost întotdeauna la fel de populară, dar asta nu înseamnă că nu își mai are locul în garderobele noastre. Dimpotrivă, o garderobă care conține cel puțin o helancă neutră este o garderobă mai funcțională, mai practică și mai versatilă. În prezent, maletele se găsesc într-o varietate de culori și sunt fabricate din materiale sau combinații de materiale din cele mai calitative. Iar dacă aveți și o rochie clasică, cum ar fi o rochie parte-peste-parte sau o rochie cu cordon, deja aveți asigurată o altă ținută superbă. Puteți proba rapid această combinație și, atunci când vă veți privi în oglindă, veți vedea o femeie avangardistă, în deplin control, gata să ducă la bun sfârșit toate sarcinile de la muncă.

Cămașă cu nasturi și pulover. O altă combinație clasică, potrivită pentru birou, include o cămașă simplă cu nasturi și un pulover tricotat. Orice pulover confortabil și călduros poate fi purtat pe tot parcursul iernii deasupra unei cămăși clasice, cu nasturi și revere drepte. Un pulover alb cu atât este mai potrivit, dar pentru că albul face totuși parte din familia neutrelor, puteți să purtați cămăși imprimate sau cu un model discret, cum ar fi dungi subțiri. Pentru partea de jos, optați pentru pantaloni confortabili și pantofi formali cu talbă plată și veți obține astfel o ținută profesională, dar și cu o cantitate potrivită de farmec personal.

În cele din urmă, nu omiteți niciodată puterea accesoriilor. O ținută vestimentară simplă, formată din pantaloni drepți și o cămașă clasică va fi elevată cu ajutorul unui șal purtat lejer peste umeri. Șalurile neutre, din materiale calitative, precum mătase sau cașmir, trebuie să aibă un loc al lor în garderoba unei femei care jonglează mereu cu ținute de birou.


Lasă un Comentariu...

*