Balconul, chiar dacă are dimensiuni mici, poate să devină o oază de relaxare vara. Iata câteva idei pentru amenajarea lui

Vara a sosit! După toate acele luni petrecute în interior, vremea este în cele din urmă bună pentru a te putea bucura în aer liber.

balcon

Pentru că știm că o grădină generoasă nu este o realitate pentru o mulți dintre noi, am compilat această galerie de balcoane mici amenajate pentru a te putea relaxa. Chiar dacă balconul tău este unul din acelea minuscule, cu spațiu abia suficient pentru a ieși afară, el poate fi transformat într-un spațiu relaxant de excepție.

balcon 10

Picture 1 of 10

  1. Balcon cu plante. Alege plantarea de diferite mărimi și înălțimi. Arborele din dreapta atrage ochiul în sus, în timp ce plantațiile de desubt se citesc ca un întreg. În mijlocul balconului, florile trăiesc într-o cutie care se deplasează pe partea opusă a șinei, evitând preluarea unui spațiu valoros de podea. Masa mică montată pe balustradă oferă un buchet grozav pentru un pahar de vin fără a aglomera balconul cu picioarele mesei.
  2. Aici este vorba de un balcon de apartament destul de comun, care este transformat într-unul demn de o stațiune luxoasă, cu o bancă confortabilă, îngroșată cu perne și cu un hamac.
  3. Dacă ai în casă, o canapea mică o poți pune pe balcon, deoarece ea poate crea o atmosferă relaxantă. Mesele laterale și covorul îmbunătățesc și mai mult senzația de a fi într-o cameră în aer liber, iar raftul este o modalitate excelentă de a crea spațiu pentru mai multe planuri, fără a sacrifica spațiu.
  4. Acest balcon de la Planete Deco are spațiu suficient pentru un mic set de bistro … și pentru plantațiile de bambus, care pe lângă faptul că sunt destul de frumoase, îi dau și un aer boem.
  5. Acest balcon, din modelele Refreshed, maximizează plantele și mobilierul. Plantele aici sunt relativ mici, dar plasarea lor pe toate părțile creează sentimentul de a fi într-o grădină.
  6. Un balcon mai mic nu înseamnă că nu poți avea mobilier. Așază plantele în exteriorul balustradelor și alege bucățile cu o amprentă mai mică.
  7. Această bancă este într-adevăr destul de simplă, dar este un loc minunat să bei cafeaua de dimineață sau să te relaxezi seara cu o carte.
  8. Nu există prea mult spațiu pentru a pune plante în el. Ce poți face însă pentru a-i maximiza spațiul este să lași ușile deschise, astfel încât să creezi senzația de spațialitate.
  9. Ideea de a pune o pernă în mijlocul balconului este excelentă.
  10. Iar transformarea unui balcon într-un loc în care să te poți întinde este mai mult decât perfectă. Ai nevoie doar de o saltea și o pernă.

Sursă foto: http://www.apartmenttherapy.com/

 

Lasă un Comentariu...

*