Aparate de sudură profesionale și calitative, disponibile la desudura.ro

Domeniul sudurii s-a extins foarte mult în ultima perioadă și aparatele au crescut în eficiență și calitate. Cu ajutorul lor se pot finaliza și începe o mulțime de proiecte, atât casnice, cât și industriale. În funcție de ceea ce ai nevoie, pentru a finaliza cu succes proiectele tale, poți comanda online aparate de sudură profesionale și calitative. Sunt disponibile într-o gamă largă de modele, cu capacități și caracteristici variate.

Magazinul online desudura.ro îți oferă acces la o varietate de aparate de sudură de diferite tipuri. Poți comanda pistolet TIG care are un amperaj maxim recomandat de 150A. La acest tip se folosește gaz argon, iar conectorul său este potrivit pentru aparatele de sudură MMA, cu mufe de 10-25mmp. Kitul conține pistolet lift TIG, 3 pensete de dimensiuni diferite, un port pensetă, 3 duze ceramice și două capace de dimensiuni variate. Alături de acest tip de produs mai ai la dispoziție și alte aparate de sudură de o calitate superioară și cu o eficiență maximă.

Aparatele de sudură de pe site pot fi cu electrod, cu argon, cu sârmă sau plasmă. Cele cu electrod învelit sunt concepute în așa fel încât să poți suda în curent continuu. Acestea au specificația MMA, respectiv Manual Metal Arc. Sunt aparate ce pot suda cu toate tipurile de electrozi, fără să îți fie teamă de regimul de lucru. Acesta este unul intens la fiecare aparat. Sunt compacte, sunt foarte ușor de întreținut, având o formă robustă.

Aparate de sudură și accesorii într-o gamă extinsă

Pe site-ul desudura.ro găsești o mulțime de aparate de sudură și accesorii, într-o gamă extinsă, de la VELT. Compania îți pune la dispoziție electrozi rutilici, bazici, măști de sudare de diferite tipuri, kituri pentru cablurile de sudură, clești pentru aparatele de sudură, de masă, mufe pentru panou, reductoare de presiune, pistolet, butelie pentru argon, pentru cargon, dar și multe alte produse.

Aparatele de sudură cu argon fac parte din categoria celor de ultimă generație, care activează în aplicațiile de sudură industrială și cea de întreținere. În funcție de ceea ce alegi, sunt aparate care dispun de modul de inițiere al arcului electric la distanță, fără ca electrodul de piesă să fie ales. Aceste aparate de sudură cu argon se recomandă în general pentru sudarea oțelurilor aliate și a inoxului.

Gama largă de produse este ideală pentru toți profesioniștii în domeniul sudurii. Aparaturile și accesoriile sunt de o calitate superioară, fiind de mare ajutor în toate proiectele.

Lucrul intens soluționat cu aparatele potrivite

Pentru lucrul intens se apelează la aparatele de sudură cu sârmă. În gama VELT sunt disponibile aparate ce pot suda cu gaz sau fără gaz, iar sârma poate fi plină sau tubulară. Aparatele de sudură de acest tip au un sistem de ventilație forțată, o proiecție cu termostat și sunt prevăzute cu un panou frontal ce dispune de afișaj electric. Afișajul indică cu exactitate parametrii în care se sudează.

Detalii sunt în pagina oficială.

 

Contact:

office@vladicom.ro

0372.912.497

Lasă un Comentariu...

*