Showroom Laguna – produse sanitare baie de la branduri de top

Laguna.ro, cel mai mare showroom pentru amenajarea interioară a băii, înseamnă produse sanitare moderne de la producători de top ce satisfac toate exigențele clienților.

Parte a grupului Bravo, cu o experiență de 25 de ani pe piața de profil, Laguna.ro continuă să stabilească standarde înalte pentru produsele sanitare  de pe piața din România, fiind astfel soluția ideală pentru cei care caută calitate și rafinament în fiecare produs de baie.

Laguna.ro înseamnă peste 2000 de mp de spațiu amenajat cu produse Premium ale celor mai cunoscute branduri, fiind unul dintre cele mai mari magazine de prezentare și achiziționare produse sanitare de calitate, dedicat în exclusivitate amenajării interioare a băii.

Aici veți găsi tot ce aveți nevoie pentru o baie elegantă, modernă și 100% funcțională: instalații sanitare inteligente, mobilier și sisteme de iluminat pentru baie, căzi și cabine de dus pentru orice dimensiune baie, dar și cele mai noi trenduri în materie de faianță și gresie, toate realizate din materiale de calitate superioară și de designeri cunoscuți de interior.

În showroom-ul Laguna.ro aveți posibilitatea să testați produsele noastre și să primiți asistență la achiziționare pentru fiecare produs pe care doriți să-l comandați.

Cu o echipă dedicată de experți în design interior și amenajări sanitare, Laguna.ro se asigură că fiecare client beneficiază de consultanță specializată în alegerea celor mai potrivite produse pentru baie. Astfel, de la consiliere în design până la soluții personalizate pentru spații mici sau preferințe de stil, echipa Laguna este mereu pregătită să ofere asistență și expertiză.

Laguna.ro se mândrește cu o gamă impresionantă de produse sanitare baie ce acoperă o varietate de stiluri, de la cel clasic la cel contemporan și de la cel minimalist la cel extravagant. În showroom-ul Laguna.ro, fiecare produs este atent selecționat pentru a satisface toate gusturile și cerințele de design interior pentru baie. De la aranjamente complete de baie până la piese individuale, Laguna oferă o experiență hands-on care inspiră și facilitează procesul de achiziționare pentru amenajarea unei băi moderne în care primează confortul și bunul gust.

Și pentru că dorim ca produsele noastre să fie prezente în fiecare baie modernă, în perioada următoare vom demara o serie de evenimente în care ne propunem să aducem în prim plan cele mai recente inovații și tendințe în amenajarea băilor, oferind o platformă dedicată exclusiv  brandurilor de lux, cât și expozanților pentru a prezenta  produsele lor inovatoare.

Evenimentele noastre sunt astfel concepute pentru a aduce în prim-plan tehnologii avansate, materiale de cea mai înaltă calitate și idei de design interior pentru baie care îmbină calitatea produselor Premium cu funcționalitatea maximă a spațiului din baie.

În cadrul acestor evenimente, showroom-ul Laguna.ro devine locul perfect pentru inovație, locul în care brandurile de lux își prezintă cele mai recente produse și concepte pentru o  amenajare baie. Aceste evenimente exclusiviste sunt dedicate în totalitate designului și tehnologiei și au scopul de a oferi brandurilor de lux posibilitatea de a expune și de a propune cele mai noi produse și inovații  ce pot fi integrate în designul interior al spațiilor de baie contemporane.

Totodată, prin aceste evenimente, ne dorim să oferim furnizorilor de branduri posibilitatea de a susține prezentări și de a oferi soluții pentru participanții din industrie. În ceea ce privește clienții noștri, aceștia vor fi la curent  cu tot ce aduc nou în designul interior pentru baie producători consacrați pe piața de profil.
Prin calitatea produselor, serviciile impecabile și angajamentul față de satisfacția clienților săi, Laguna.ro și-a câștigat de-a lungul timpului o reputație solidă în domeniul amenajării băilor atât în România, cât și în străinătate. Astfel, cu fiecare produs Premium pe care îl aduce în atenția clienților săi, Laguna reconfirmă poziția sa ca lider de necontestat pe piața de produse sanitare pentru baie.

Lasă un Comentariu...

*