Mobilier baie, care sunt opțiunile pe care trebuie să le ai în vedere?

De ce alegerea unui mobilier baie este importantă? De ce trebuie să ții cont înainte de a alege un mobilier baie și care sunt opțiunile pe care le ai puse la dispoziție? Iată mai multe informații de interes pentru tine!

         Te pregătești să faci noi amenajări în locuința ta, iar baia îți dă bătăi de cap din cauza faptului că nu știi cum să o amenajezi în așa fel încât mobilierul și obiectele sanitare să fie durabile, practice și amenajate cu gust? Magazinul online Laguna.ro este locul potrivit în care vei găsi tot ceea ce ai nevoie!

          În funcție de mărimea băii tale și de spațiul pe care îl ai la dispoziție pentru depozitare poți alege mobilierul. Unele dintre cele mai importante obiecte de mobilier de care ai nevoie în baia ta sunt dulapul pentru lavoar, dulapul vertical sau dulapul cu oglindă. Iar pe lângă aceste piese de mobilier, dacă spațiul îți permite, poți opta și pentru alte tipuri de mobilier care să îți ofere o mai bună funcționalitate a băii și întrebuințare a spațiului.

          Laguna îți oferă nenumărate piese de mobilier pentru baia ta, iar în următoarele rânduri am hotărât să îți prezentăm câteva dintre opțiunile pe care trebuie să le ai în vedere:

  1. Mobilier baie Wave 60 cm. 2 sertare soft close, gri mat, fără lavoar

Acest mobilier pentru baie are fronturi din MDF și o lățime de 598 milimetri, înălțime de 530 milimetri și o adâncime de 445 milimetri, perfect pentru o baie concepută cu gust, foarte practică. Colecția WAVE este recomandată deoarece oferă confortul de care ai nevoie în baia ta, îți aduce o atmosferă foarte prietenoasă și plină de soare. Semnul distinctiv al acestei colecții este reprezentat de fețele caracteristice, ușor curbate ale dulapurilor încăpătoare,  evidențiate prin mânerele strălucitoare. Acest mobilier pentru baie aduce un plus de rafinament și îți oferă un vizual activ care ascunde un interor foarte bogat, încăpător, perfect pentru a așeza toate obiectele de care ai nevoie. Alege confortul și design-ul unic cu ajutorul colecției WAVE.

  1. Mobilier baie Anna 10 cm, 2 sertare soft close, alb lucios, fără lavoar

Acest mobilier pentru baie este creat din fronturi MDF și este compatibil cu lavoarul Annabelle. Cu o lățime de 998 milimetri, înălțime de 550 milimetri și o adâncime de 396 de milimetri reprezintă soluția perfectă pentru baia ta. Mobilierul pentru baie din colecția Anna este soluția ideală pentru că are un aspect economic, plin de eleganța și rafinamentul design-ului inedit, evidențiat de luciul alb al fronturilor și corpurilor, dar nu în ultimul rând de mânerele ascunse într-un mod foarte discret. Această colecție unică are un semn special oferit de dimensiunea dulapurilor care permit instalarea cu ușurință a chiuvetei cu o adâncime de instalare de numai 40 de centimetri. Oferă-i băii tale confortul vizual de care ai nevoie și alege piese de mobilier din colecția Anna.

  1. Mobilier baie Montebianco 120 cm, 2 sertare, sand mat, fără lavoar

Această piesă de mobilier este compatibilă cu lavoarul Amelia și are fronturi MDF. Dacă îți dorești farmecul convențional al unei băi speciale alege mobilierul baie Montebianco la care poți adăuga opțional picioare, în funcție de preferințele pe care le ai. Acest tip de mobilier pentru baie are o lățime de 1196 milimetri, o înălțime de 603 milimetri și o adâncime de 459 milimetri. Mobilierul pentru baie Montebianco are culoarea nisipului mat, astfel oferind eleganța și grația unui clasic atemporal care începe să ne lipsească din ce în ce mai mult. Alege acest mobilier de baie datorită proporțiilor și detaliilor dedicate, atent rafinate pentru a-ți aduce în minte vremurile esteticii și valorilor de altă dată.

De cele mai multe ori neglijăm importanța pe care o are mobilierul din baie, iar din acest motiv tindem „să facem economie” pentru aceste obiecte, deși locul în care te poți relaxa cel mai bine în propria casă este baia. De câte ori ai petrecut clipe relaxante într-o cadă plină de spumă? Iar din acest motiv baia ta trebuie să fie amenajată cu gust astfel încât să îți încânte privirea.

Lasă un Comentariu...

*