Cum alegi un sistem de duș de calitate?

Indiferent dacă în locuință ai două spații de baie sau unul, probabil ești în faza în care îți faci planuri pentru refacerea băii sau construiești una nouă, și hotărârea luată în ceea ce privește instalarea unui duș în loc de cadă de baie este irevocabilă. În decizia luată posibil să fi cântărit destul de mult confortul, ușurința în întreținere, reducerea consumului de apă și crearea unui spațiu mai aerisit și atractiv în baie.

dusÎnainte de a începe să te gândești la tipul de placare a pereților, la elementele de design care pot crea acel punct focal spectaculos, la accesoriile și decorațiunile pe care le vei utiliza pentru înfrumusețarea băii, trebuie să decizi dacă alegi un sistem de duș încastrat, o coloană de duș sau varianta clasică a bateriei de duș cu pară și furtun.
Cum aleg echipamentul potrivit pentru zona de duș?

Decizia o poți lua în funcție de tipul de montaj al echipamentului respectiv, având de ales între un sistem de duș încastrat în perete și unul montat complet la vedere, pe perete. Această alegere va avea un impact semnificativ asupra modului în care va arăta la final zona de duș și poate fi factorul hotărâtor în alegerea potrivită. În magazinul online de sanitare Neakaisa poți găsi aproape orice echipament pe care ți-l dorești montat în baia ta.
Un al doilea factor decisiv în alegerea echipamentului potrivit este funcția de termostat pe care o poate avea sistemul ales. Această funcție pe lângă confortul oferit prin păstrarea unui flux stabil de apă caldă, setat la temperatura dorită, prezintă și o siguranță sporită în funcționare în cazul în care dușul este folosit de copii, evitând accidentele neplăcute cauzate de o temperatură crescută a jetului de apă. Funcția termostat este disponibilă pe oricare tip de echipament, fie că este sistem de duș, coloană de duș sau baterie de duș.

dusRecomandare sistem de duș

Pentru momentele acelea zilnice de relaxare și revigorare după o zi dificilă sau de la începutul de zi, vă recomandăm sistemul de duș Grohe RainShower, SmartControl Mono 360, care prin designul său deosebit, dar și a calității ireproșabile a componentelor va schimba radical experiența ritualului dușului zilnic. Acesta este un sistem de duș cu termostat care conține atât elemente montate aparent cât
și ascuns. Permite selectarea jetului de apă între dușul fix RainShower Mono 360 prevăzut cu un braț orizontal de 45 cm cu suprafață de pulverizare albă, fixat în perete, și para de duș Power&Soul 130, de culoare albă în zona de pulverizare a apei. Debitul minim al jetului de apă este de 10 l/min.
Pe scurt despre tehnologiile GROHE incluse – Prin tehnologia GROHE DreamSpray se asigură o pulverizare perfectă a apei, iar GROHE StarLight asigură o suprafaţă cromată curată și în combinație cu SpeedClean permite o curățare rapidă a suprafețelor lucioase. Tehnologia GROHE CoolTouch, prin calitățile deosebite ale materialului elimină orice risc de opărire prin atingere a suprafeței parei de duș. GROHE SafeStop asigură o menținere a temperaturii
jetului de apă la 38°C, iar prin GROHE SafeStop se obține o limitare opțională de temperatură
la 43°C. Alte funcții și accesorii pe care le regăsiți la sistemele de duș GROHE SmartControl Mono
360:
– GROHE TurboStat – cartuş compact cu termoelement din ceară.
– GROHE EcoJoy – reprezintă tehnologia care asigură reducerea consumului de apă.
– GROHE SmartControl – prin apăsarea butonului de ON-OFF se comandă pornirea sau oprirea jetului de apă și prin rotirea acestuia se face ajustarea debitului de la EcoJoy la volum complet.
– GROHE EasyReach – etajeră de duș inclusă.
– Inner WaterGuide – pentru asigurarea unei durabilități mărite în utilizare.
– Twistfree – funcţia pentru prevenirea răsucirii furtunului și deteriorarea acestuia.
Pentru montarea sistemului de duș se folosesc corpuri incastrate care se comandă separat.

Lasă un Comentariu...

*