Cum alegi cada potrivită pentru baia ta

Ai ajuns în punctul în care trebuie să te decizi cum îți amenajezi baia. În funcție de stilul de viață sau de componența familiei, felul în care arată baia din casă diferă.
Sunt unele persoane care pun preț pe stilul cât mai practic, alții aleg piesele clasice și strict necesare, iar unele optează pentru transformarea băii într-o oază veritabilă de relaxare. Pentru aceștia, cada de baie reprezintă piesa centrală din încăpere. Pentru a face ca baia să arate precum un SPA optează pentru o cadă cu model avangardist, cum sunt căzile asimetrice.

Cada asimetrică – principalele avantaje
Unul dintre principalele avantaje ale unei căzi de baie asimetrice este cel estetic. Cada asimetrică devine punctul de rezistență într-un decor avangardist al băii în funcție de care vei adăuga apoi restul elementelor. Cada asimetrică se potrivește băilor de mari dimensiuni în primul rând și pentru un efect vizual spectaculos, încearcă să nu mai încarci foarte mult încăperea. 

Un alt avantaj al unei căzi asimetrice este cel al confortului. Cu o cadă asimetrică potrivită gusturilor tale și stilului de viață, baia de acasă se poate transforma într-un adevărat SPA.

Căzile asimetrice sunt și soluția practică pentru acele băi cu forme atipice, care au lungimea mai mare. Într-o astfel de încăpere poți opta și pentru cada freestanding, poți alege oricare model de căzi de baie de la Neakaisa, unde găsești o gamă variată de modele.

Accesorii potrivite pentru orice cadă
Oferta de accesorii care pot transforma o simplă cadă de baie într-o adevărată oază de relaxare este foarte variată și cu siguranță vei găsi acele elemente pe placul tău și potrivite stilului de viață al întregii familii. Pentru cei care își doresc maximum de confort și relaxare atunci când intră în apa caldă și parfumată, după o zi obositoare, tetierele reprezintă acele accesorii suplimentare de care au nevoie. 

Pentru cei care urmăresc ca decorul încăperii să fie impecabil și toate elementele să le lege cât mai bine și să formeze un tot cât mai unitar, panourile care maschează exteriorul căzii, suporturile de susținere și paravanele împotriva stropirii accidentale sunt de o importanță majoră atunci când vine vorba de alegerea dotărilor suplimentare pentru cadă. 

Înainte de a opta pentru aceste elemente în plus, asigurați-vă că sunt compatibile cu modelul de cadă pe care îl alegeți. O importanță deosebită în acest context o are și bateria de cadă. Alegerea acestui accesoriu poate fi uneori dificilă, pentru că există multe opțiuni. Orientează-te însă spre un model de calitate și fiabil, de la un producător de renume. Găsești multe variante de baterii pentru cadă la Neakaisa.

Producători cunoscuți de căzi de calitate
Care sunt acele căzi de calitate rezistente în timp, care oferă maximum de confort și se întrețin foarte ușor? Aceste întrebări și le pune oricine începe să își amenajeze baia. Indiferent că ai de amenajat o baie mică sau una de dimensiuni impresionante, calitatea căzii de baie este importantă și nu ar trebuie să alegi înainte de a te documenta. Un criteriu de selecție după care îți poți ghida opțiunile ar fi acela al producătorilor de căzi de baie renumiți pentru produsele la cele mai înalte standarde pe care le lansează pe piață. Ideal Standard este unul dintre cei mai cunoscuți producători de căzi de calitate. Tot aici ai putea să îi regăsești pe cei de la Geberit, Cernasit, Besco sau Villeroy&Boch.

Lasă un Comentariu...

*