Cada freestanding – avantaje și modele  

Cada freestanding, prin designul său modern, oferă un plus de eleganță oricărei băi. Aceasta este realizată într-o varietate de modele, de la linii simple la forme neobișnuite, ceea ce adaugă un element de lux și rafinament și o face să iasă în evidență. 

Iată câteva dintre multele avantaje pe care le oferă o cadă freestanding:

Design modern

Căzile freestanding sunt adesea considerate mai elegante și mai moderne decât cele cu picioare, deoarece au un aspect impresionant ce se potrivește în orice baie, indiferent de stilul de amenajare existent. Acestea sunt disponibile într-o varietate de forme, de la cele curbate și fluide la cele cu  linii drepte.

Flexibilitate în amplasare

O cadă freestanding este independentă și nu necesită sprijinul picioarelor sau al pereților. Această caracteristică îi oferă o mare flexibilitate în amplasare. Prin urmare, ea poate fi amplasată în orice zona a băii, chiar în mijlocul camerei, deoarece adaugă un plus de originalitate în designul camerei.

Instalare ușoară

O cadă freestanding este relativ ușor de instalat, fără să necesite lucrări complicate de construcție sau fixare în perete. Aceasta poate fi amplasată pe podea – însă, asigurați-vă că există o scurgere adecvată și un sistem optim de alimentare cu apă.

Întreținere ușoară

Căzile freestanding nu sunt fixate pe pereți sau picioare, astfel că sunt mai ușor de  curățat. Acest lucru va permite accesul la întreaga suprafață a căzii, fără obstacole, ceea ce facilitează eliminarea rapidă a reziduurilor.

Confort maxim

Cada freestanding este adesea mai adâncă și mai spațioasă decât cea clasică cu picioare. Acest lucru vă permite să vă relaxați într-o poziție mai confortabilă.

Design versatil

Căzile freestanding sunt disponibile într-o gamă largă de materiale, cum ar fi acrilul, oțelul inoxidabil sau compozitul mineral, ceea ce oferă posibilitatea de a alege un design care să se potrivească cu stilul general al băii, dar și cu preferințele personale.

Iată 2 dintre cele mai moderne modele de cadă freestanding:

Cada Cast Marble Colmar 158x70x63 cm, fără preaplin, ventil inclus

Această cadă are un design atractiv prin forma sa elegantă și este fabricată din compozit mineral de înaltă calitate, ceea ce îi conferă rezistență și durabilitate pentru o lungă perioadă. Cada Cast Marble Colmar  are o suprafață netedă și uniformă care este plăcută la atingere și ușor de curățat.

Unul dintre avantajele distincte ale acestei căzi este ventilul inclus. Acesta permite reglarea debitului de apă și de temperatură, rezultatul fiind o  cadă confortabilă demnă de un SPA.

Totodată, cada freestanding Cast Marble Colmar este astfel concepută pentru a fi ușor de instalat. Ea nu necesită fixare pe perete sau pe podea, deoarece este autonomă, astfel că o puteți poziționa în orice loc din baie.

Ușor de întreținut

Compozitul mineral este un material rezistent la pete și murdărie, ceea ce face ca acest tip de cadă să fie ușor de întreținut, suprafața netedă nepermițând acumularea murdăriei și a bacteriilor.

Durabilitate

Cada freestanding Cast Marble Colmar este foarte rezistentă datorită materialului de calitate și a designului solid ce îi conferă  durabilitate, astfel încât vă veți putea bucura de ea pentru mult timp.

Cada freestanding Kuma Luxo 178×85 cm

Și acest tip de cadă poate fi amplasat în orice colț al băii sau chiar în mijlocul camerei, fără a necesita sprijin pe perete sau alte elemente de fixare. Iată câteva caracteristici și avantaje ale băii freestanding Kuma Luxo:

Design elegant

Cada Kuma Luxo are un design sofisticat ce adaugă un aspect modern și rafinat băii prin forma sa ovală.

Capacitate de termoizolare

Baia freestanding Kuma Luxo este prevăzută cu caracteristici de termoizolare, ceea ce menține o  temperatură  optimă a apei pentru o perioadă mai lungă de timp. Astfel, veți avea parte  de o baie caldă și relaxantă fără a fi nevoie să adăugați apă fierbinte în mod frecvent.

Instalare ușoară

Cada freestanding Kuma Luxo poate fi instalată rapid, fără să fie necesar un suport sau un cadru special.

Lasă un Comentariu...

*