Cadă colț – cum să amenajezi cu stil o baie modernă

Cadă colț: atunci când ai în plan să realizezi un proiect de design interior pentru casa ta, este important să ai în vedere o serie de aspecte necesare pentru a obține o amenajare modernă, dar și practică în același timp. Când vine vorba de un design interior pentru baie,  finisajele de bună calitate și  piesele de mobilier multifuncționale sunt un MUST. În ceea ce privește stilul de amenajare, dacă îți dorești o estetică modernă și elegantă în camera de baie, optează pentru accesorii cromate și sisteme de iluminat ambiental. Astfel de accesorii baie se integrează perfect în orice spațiu amenajat datorită aspectului frumos.

În continuarea articolului îți oferim o serie de reguli despre cum să amenajezi o baie modernă cu cadă colț și accesorii high-tech. Totodată, mărimea băii și spațiul disponibil sunt esențiale; de aceea alege o cadă de colț care nu aglomerează prea mult podeaua.

În acest sens, asigură-te că modelul de cadă colț pe care l-ai ales se integrează armonios în designul general. Pentru un stil modern de amenajare, alege forme asimetrice deoarece au un aspect frumos și se potrivesc perfect în orice tip de baie, de mici sau mari dimensiuni.

Materialul din care este realizată cada este de asemenea foarte important. Optează pentru o cadă colț fabricată din materiale durabile și ușor de curățat precum acrilul. În ceea ce privește aspectul estetic,  alege un model care se potrivește cu designul general al băii tale. Modelele de cadă colț din showroomu-ul lagună.ro au aspect elegant,  iar finisajele sunt de bună calitate.

Mai jos îți prezentăm 3 modele de cadă colț care pot fi achiziționate de pe laguna.ro:

Cadă colț asimetrică Besco Avita 160×75 cm

Cada de baie asimetrică Besco Avita are un design elegant și practic ce se potrivește perfect în orice spațiu de baie. Cu dimensiuni de 160×75 cm și montare pe colț, acest model optimizează spațiul disponibil la nivelul podelei, fiind perfect pentru băile mai mici.

Această cadă colț este realizată din acril, ceea ce îi conferă o suprafață netedă și ușor de curățat. Totodată, acrilul folosit este de calitate superioară, fiind astfel foarte rezistentă la uzură, deci are o durată de viață mai lungă. Cada asimetrică Besco Avita se montează cu panouri, iar această caracteristică  adaugă  un aspect uniform și elegant. Avantajele acestei cazi asimetrice, care face parte din colecția Avita, includ economisirea spațiului, ușurința în întreținere și posibilitatea de a se integra armonios în diverse stiluri de design interior, fie că vorbim de cel minimalist sau de unul urban chic. Astfel,  nu doar că vei beneficia de o cadă de baie estetică și practică, dar vei aduce și un plus de rafinament și funcționalitate în camera de baie.

Cadă colț asimetrică Ravak Rosa ÎI 150X105 cm

Cada de colț Casa Rosa II, ce face parte din colecția Rosa II și pe care o puteți achiziționa din showroom-ul laguna.ro,  impresionează prin designul său asimetric, conturat într-o nuanță elegantă de alb ce îi conferă un aspect contemporan și atrăgător. Fiind realizată din acril, aceasta se remarcă prin rezistența la umezeală și zgârieturi, deci are o bună durabilitatea în timp. Montajul cu panouri adaugă la rândul lui un plus de eficiență și rapiditate în procesul de amenajare.

Un alt aspect deosebit al acestei căzi de colț este sistemul de scurgere care este pe mijloc. Această caracteristică  optimizează utilizarea spațiului și facilitează instalarea accesoriilor sanitare într-un mod eficient. Datorită designului modern și a calității acrilicului, această cadă colț Casa Rosa II este o alegere excelentă dacă îți dorești confort și un design interior elegant în camera de baie.

În final, alege un stil de amenajare baie care te reprezintă însă asigură-te că funcționalitatea și estetica se îmbină armonios pentru a crea o baie cu adevărat plăcută și 100% funcțională.

Lasă un Comentariu...

*