Cada asimetrică – un trend în 2023

Cada asimetrică este o alegere populară în amenajarea băilor datorită avantajelor și caracteristicilor sale distincte. Aceasta are un aspect frumos și o funcționalitate excelentă, ceea ce aduce un plus de confort și stil în orice spațiu de baie.

În acest articol vei afla avantajele pe care le oferă o astfel de achiziție în baie și care sunt cele mai bune materiale de producție.

În primul rând, o cadă asimetrică asigură un confort sporit, deoarece este  proiectată astfel încât să ofere un spațiu mai mare pentru corp.

Un alt avantaj major al căzilor asimetrice este faptul că ocupă mai puțin spațiu în comparație cu căzile clasice. Datorită formei adaptabile, aceste căzi se potrivesc perfect într-o baie cu spațiu limitat.

În același timp, căzile asimetrice sunt disponibile într-o gamă  variată de modele. Acest lucru îți permite să găsești cu ușurință o opțiune care să se potrivească cu decorul și designul băii de acasă.

Totodată, o cadă asimetrică este adesea prevăzuta cu un panou frontal mai scurt, ceea ce face accesul în cadă mult mai ușor. Acest aspect este deosebit de important în cazul persoanele în vârstă.

Dacă vorbim de facilități suplimentare, unele căzi asimetrice sunt echipate cu funcții suplimentare care adaugă și mai mult confort. Acestea includ hidromasaj, sisteme de control al temperaturii, dar și alte opțiuni de personalizare care vor transforma baia într-un spațiu de relaxare totală.

Cada asimetrică Besco Praktika, care poate fi achiziționată din showroomul Laguna, este o alegere excelentă pentru cei care doresc să aducă o notă modernă și funcționalitate în baia lor. Această cadă este proiectată inteligent pentru a oferi o experiență confortabilă și relaxantă în timpul folosirii. Totodată, forma asimetrică a căzii adaugă un element de design interesant care va transforma aspectul întregii băi.

Datorită liniilor curbe și armonioase, cada Besco Praktika se integrează cu ușurință în diverse stiluri de amenajare interioară. Este fabricată din acril. Acest material oferă un aspect strălucitor și lucios. Acrilul este un material durabil și rezistent la impact, ceea ce face ca această cadă să fie potrivită pentru utilizare îndelungată. De asemenea, acrilul este un material ușor de curățat și de întreținut, fiind rezistent la pete și la zgârieturi.

Un alt avantaj al căzii Besco Praktika este sistemul de susținere inclus. Acest sistem asigură stabilitate și rezistență în timpul utilizării, prevenind astfel eventualele deformări sau crăpături. Sistemul de susținere asigură și o fixare solidă a căzii de perete, eliminând astfel nevoia de a utiliza alte accesorii de susținere suplimentare.

În același timp, forma asimetrică a căzii asigură un spațiu mai mare într-o parte, permițând astfel utilizatorului să se întindă și să se relaxeze cu ușurință. Această adâncime suplimentară și confortabilă îți va oferi o experiența de baie exact cum ți-ai dori după o zi obositoare: complet revitalizantă.

De asemenea, această cadă asimetrică este disponibilă în diferite dimensiuni, permițând astfel amenajarea în funcție de preferințele și spațiul disponibil din baie. Așadar, dacă dorești să schimbi cada veche cu una  modernă și de bună  calitate sau ai nevoie de o cadă care să se potrivească exact în baia ta de dimensiuni mici, cada asimetrică Besco Praktika este o alegere inspirată.

Așadar, cada asimetrică Besco Praktika din acril cu sistem de susținere inclus, și pe care o puteți achiziționa din showroomul Laguna, este o alegere excelentă dacă vă doriți o cadă modernă și de calitate superioară. Totodată, dacă  spațiul din baie nu este unul generos, această cadă asimetrică se va potrivi perfect și într-o cameră mică.

În concluzie, căzile asimetrice sunt o alegere excelentă pentru cei care doresc să își transforme baia într-un spațiu confortabil și plăcut, economia de spațiu și versatilitatea în design făcându-le o opțiune populară printre proprietarii de case și designerii de interior.

Lasă un Comentariu...

*