Amenajează-ți baia în funcție de personalitatea ta

Baia secolului XXI a devenit un spațiu tot mai îndrăgit, tot mai original când vine vorba de amenajare. Acesta, de-a lungul timpului, putem spune că s-a transformat într-un adevărat sanctuar dedicat designului echilibrat, îndrăzneț sau clasic, precum și sufletului nostru.

Așa cum fiecare dintre noi se remarcă printr-o personalitate diferită, de multe ori regăsită în propriile cămine, la fel și baia, sau cu atât mai mult și baia, locul unde suntem cu adevărat autentici noi cu noi, ar trebui să ne poarte amprenta, o fărâmă din ceea ce ne definește.

De aceea, Romstal a conceput 4 tipologie, 4 tipuri de bai care să îndeplinească cerințele și celor mai exigenți. Astfel, fiecare personalitate este caracterizată de câteva elemente de bază, personalizarea băi mergând mult mai departe, până la culori și accesorii alese în funcție de preferințe.

Firea practică

Prima propunere a specialiștilor de la Romstal se adresează celor practici, care vor să știe din capul locului cum stau lucrurile, care nu stau foarte mult pe gânduri și pun mare preț pe funcționalitate și comoditatea în utilizare a obiectelor din jurul lor. Pentru aceștia avem deopotrivă linii drepte (Seria CUBE) sau forme curbe (Seria Arc). Ambele propuneri poarta amprenta Ideal Standard, un brand cu tradiție când vine vorba de obiectele sanitare.

Designul și calitatea obiectelor sanitare vor scoate cu siguranță din anonimat baia, însă nu fără a excela și la capitolul detalii tehnice. De pildă, scaunul de WC poate fi lipsit de rama de spălare, iar capacul pe lângă faptul că poate fi foarte subțire, el este și foarte silențios atunci când acoperă WC. Cu acest model nu vei fi niciodată deranjat de zgomotul produs de căderea necontrolată a capacului de WC. Totodată, dacă nu ai norocul de a beneficia de o baie foarte generoasă, trebuie menționat că poți opta pentru un scaun de WC cu până la 6,5 cm mai mic decât unul clasic, care, mai mult, poate fi montat într-un colț al camerei, economisind și mai mult spațiu.

Amenajeaza-ti baia in functie de personalitatea ta (2)

Picture 1 of 4

Firea calmă, relaxată

Dacă nu reușești să te decizi, dacă oscilezi între liniile drepte și colțurile rotunjite, soluția cea mai simplă nu poate fi alta decât gama Tempo, semnată tot Ideal Standard. Cu un design ce jonglează discret între un stil clasic și unul modern, acest tip de baie reușește să se evidențieze prin eleganță, fluiditate și naturalețe, așa cum este și firea ta.

Amenajează-ți baia în funcție de personalitatea ta
Firea inovatoare

Când creativitatea este primul cuvânt care îți caracterizează personalitatea mai mult ca sigur căminul tău nu este deloc banal, din contă, este îndrăzneț, inovator, avangardist, așa ca tine. Ori, pentru tine, soluția perfectă o reprezintă Seria The GAP de la Roca.

Liniile drepte și formele inovatoare, ce-ți permit să le combini cu diferite culori și accesorii, dau un aer original și modern băii tale, fără însă a-și pierde din acea căldură primitoare pe care o cauți la o locuință.

Amenajează-ți baia în funcție de personalitatea ta
Firea clasică

Clasicul este nemuritor, iar tu, prin firea ta, înțelegi asta, la fel de bine precum apreciezi și valoarea tradiției. Astfel, unui conservator convins, unui clasic desăvârșit i-ar sta minunat într-o baie a cărui design, decor respiră tradiție, tradiția unui nume cu o vechime de peste 250 de ani.

Obiectele sanitare de la Villeroy& Boch reprezintă un reper de stil și eleganță în amenajarea băii, cu atât mai mult cu cât acestea pot fi asociate unor piese de mobilier la fel de rafinate și de prețioase.

Amenajeaza-ti baia in functie de personalitatea ta (10)

Picture 1 of 4

Așadar dacă nu știi cum să-ți amenajezi baia, nimic mai simplu, ghidează-te după propria personalitate și sigur te vei bucura de o încăpere cu mult stil, cu farmec și design.

Lasă un Comentariu...

*