8 băi în alb, negru și gri

Cu toate că orice spațiu din locuința ta a fost conceput ca să te reprezinte, niciunul nu pare să spună mai multe despre tine decât baia, cel puțin în opinia mea.

8 bai in alb, negru si gri (1)

Picture 1 of 8

Mai mult, baia este poate singura încăpere din locuință care îți spune direct, însă de la o primă vedere cât ai investit în acest spațiu.

Dacă în dormitor sau living mai poți să păcălești prin inserarea unor elemente cu buget redus printre altele mai scumpe, în baie este destul de greu să faci acest lucru. O ceramică de calitate îți vorbește instant, la fel ca și un obiect sanitar sau o simplă baterie.

În plus, într-o baie, indiferent de dimensiunea sa, nu este nevoie să apelezi la prea multe trucuri, mai ales din punct de vedere cromatic. O baie poate deveni spectaculoasă din punct de vedere vizual chiar și utilizând cele mai comune trei culori, precum negru, gri și alb.

Cele 8 imagini selectate special pentru tine sunt martorul cel mai de seamă, care vin să-ți demonstreze că uneori mai puțin este exact cât trebuie pentru a da viață unui spațiu, pentru a-i oferi eleganță și personalitate.

 

sursa foto: www.apartmenttherapy.com

Lasă un Comentariu...

*