6 categorii de produse premium online, la prețuri avantajoase

Pentru mulți, termenul „premium” atribuit unui produs este asociat automat cu luxul, iar de aici percepția eronată că un produs premium este unul scump și exclusivist. De fapt, premium este un atribut al calității, iar dacă un astfel de produs are un preț ceva mai ridicat față de altele similare din gama sa, acest fapt se datorează superiorității calitative, nicidecum dorinței producătorului de a crea un produs de lux doar pentru a-l vinde mai scump.

Produsele premium sunt create din cele mai bune materiale sau ingrediente, prin utilizarea celor mai noi tehnologii și reprezintă vârfuri de gamă. Putem vorbi despre astfel de produse în orice domeniu, de la obiecte de îmbrăcăminte și încălțăminte la mobilier, alimente sau produse electronice. Multe dintre ele pot fi achiziționate online, iar la o căutare mai amănunțită pe site-uri, poți găsi oferte cu prețuri extrem de avantajoase.

În cele ce urmează îți prezentăm câteva categorii de produse premium pe care le poți achiziționa online la un preț foarte bun.

Mobilier pentru baie

Mobilierul premium oferă băii tale un aspect cu totul special, deosebit de băile clasice. În trend este mobilierul din lemn de stejar, iar piesele de colecție sunt confecționate manual. Lemnul trece printr-o serie de etape de procesare înainte de a fi prelucrat, pentru ca mobilierul să capete un aspect cât mai natural.

Totodată, mobilierul este o îmbinare armonioasă între clasic și modern, dar este necesar ca acesta să se potrivească și cu obiectele sanitare din baie. Spre exemplu, un  bideu electric la preț avantajos este un accesoriu care se va potrivi perfect cu acest tip de mobilă.

Telefoane inteligente

Prețurile telefoanelor premium depășesc de obicei 800 de dolari, mulți utilizatori considerându-le prea mari raportate le ceea ce „știu să facă” dispozitivele. Deși piața de telefoane premium este în scădere, a crescut numărul producătorilor care au lansat dispozitive din clasa premium. Apple este liderul de piață pe acest sector, urmat în ordine de Samsung, Huawei și OnePlus.

Încălțăminte

Oamenii eleganți preferă să poarte încălțăminte premium, fie că vorbim de pantofi pentru ocazii speciale, ghete pentru sezonul rece, botine sau încălțăminte casual. Cele mai apreciate modele de încălțăminte premium sunt din piele naturală,  iar mulți producători folosesc încă metoda confecționării manuale, ceea ce conferă unicitate fiecărei perechi. 

Alimente

Gama este extrem de variată și bogată, la fel ca și numărul de magazine online de unde pot fi procurate astfel de alimente. În general alimentele bio și eco sunt încadrate în clasa premium, fiind preparate din ingrediente sută la sută naturale.

Întrucât nu conțin conservanți, unele dintre ele sunt mai ușor perisabile, așa că trebuie acordată mare atenție acestui aspect atunci când le achiziționezi online și nu ai posibilitatea să le testezi gustul și mirosul.

Electrocasnice

Fiind de o mare utilitate în gospodărie, nu se putea ca această categorie să nu includă și produse din clasa premium. Fie că vorbim de frigidere, mașini de spălat, aparate de aer condiționat și alte electrocasnice, aparatele premium au un consum redus de energie și un nivel scăzut de zgomot, venind cu o serie de funcții în plus față de cele din clasele inferioare.

Îmbrăcăminte

Și în domeniul vestimentar întâlnim o serie de articole și accesorii premium, care se reînnoiesc de la sezon la sezon pentru a ține pasul cu trendurile. Hainele premium sunt confecționate din materiale de înaltă calitate precum mătase, cașmir sau bumbac. Oferta acoperă întreaga gamă de produse vestimentare pentru bărbați, femei și copii, de la costume elegante pentru ocazii deosebite la ținute de zi cu zi.

Prin urmare, dacă îți dorești un lucru de calitate, care să te țină mai mult decât alte produse din aceeași gamă, nu ezita să cauți ceva din clasa premium, chiar dacă asta înseamnă să plătești ceva mai mult. Comparând mai multe oferte online poți găsi astfel de produse la prețuri accesibile, însă mare atenție la site-urile pe care plasezi comanda, pentru a nu avea surprize neplăcute.

Sursa foto: https://pixabay.com/ro/photos/birou-afaceri-contabil-620822/

Lasă un Comentariu...

*