5 motive să-ți iei un uscător de rufe

Știai că, la capitolul activități casnice, spălarea și uscarea hainelor este considerată a doua acțiune care ne răpește cel mai mult timp? Află cum poți să schimbi lucrurile și descoperă 5 motive să-ți iei un uscător de rufe.  

În medie, petrecem aproximativ 102 minute pe săptămână, spălând și agățând rufele la uscat. Asta înseamnă 88 de ore pe an, aproape cât un city break! Nu-i așa că ai prefera să descoperi o cultură nouă, să ai mai mult timp pentru a te plimba, citi sau petrece timp cu familia, decât să te ocupi de haine? În acest caz, iată 5 motive să-ți iei un uscător de rufe:

  1. Mai mult timp liber și mai puțin efort. Un uscător de rufe usucă hainele rapid și complet, în doar câteva ore. Astfel, hainele tale preferate și ale familiei tale, vor fi mereu la dispoziție pentru a fi scoase la o plimbare și a asista la cele mai memorabile momente. Dacă te numeri printre cei care-și doresc să spună adio corvoadei rufelor murdare, aruncă o privire aici. Vei descoperi cele mai performante uscătoare de rufe, la prețuri atractive!
  2. Hainele trecute prin uscătorul de rufe sunt mai ușor de călcat. Datele arată că un tricou necesită cel puțin 3 minute pentru a fi călcat cum se cuvine. Iar două coșuri de rufe îți pot răpi două ore sau chiar mai mult! Timpul e prețios. Companiile industriale au înțeles acest lucru. Motiv pentru care au creat uscătoare de rufe, programându-le să nu șifoneze hainele. Ca să poți beneficia de această invenție, menită să-ți ușureze activitățile casnice, asigură-te mai întâi că alegi corect uscătorul de rufe. Mai multe informații la temă sunt disponibile aici. Apoi nu-ți rămâne decât să urmărești cum călcatul devine o joacă.
  3. O locuință curată, ordonată și sigură. După spălarea hainelor, spațiul din balcon sau din camera de zi se micșorează. Zeci de haine agățate așteaptă, insolente parcă, să se usuce. Problema poate deveni cu adevărat agasantă în spațiile mici, caracteristice mediului urban. În plus, psihologii atrag atenția că locurile încărcate pot influența asupra stării noastre de spirit, făcându-ne mai irascibili și mai triști. Soluția ar putea veni din partea unui uscător de rufe. Acesta își va face treaba cât ai clipi din ochi, iar locuința ta vă rămâne la fel de curată și ordonată. Mai mult, nu-ți vei pune sănătatea în pericol! Conform Asthma Society of Ireland, mediile umede încurajează dezvoltarea mucegaiului și eliberarea sporilor. Ultimii pot provoca reacții alergice. Iar odată pătrunși în căile respiratorii, ei contribuie la slăbirea sistemului imunitar și atrag, de la sine, nenumărate alte boli. De ce să riști când poți utiliza un uscător de rufe?
  4. Alegi singură când și ce usuci. Cel mai mare coșmar al unei gospodine este cel de a se trezi cu oaspeți în prag și rufe încă umede, atârnând nonșalant în cameră. Sau de a observa că tocmai costumul pe care cel mic urma să-l poarte la serbare, cămașa soțului sau pantalonii preferați nu sunt uscați încă. Asemenea detalii pot fi incluse în categoria imposibilului, atât timp cât optezi pentru utilizarea unui uscător de rufe. Hainele vor fi uscate la timp, mereu.
  5. Nu trebuie să depinzi de condițiile meteo. Nu contează dacă va fi o zi ploioasă sau rece. Când ai la îndemână un uscător de rufe, poți fi sigură că hainele tale și a celor dragi vor fi mereu calde și uscate, pe tot parcursul anului. Astfel, fenomenele naturale nu-ți vor mai dirija, în mod direct, planurile. Time management-ul va depinde doar de tine și de ajutorul tău de bază: uscătorul de rufe.

Lasă un Comentariu...

*