3 modele de plăci ceramice oferite de Laguna care te vor impresiona

Care sunt modelele de plăci ceramice de interes pentru amenajarea interioară? Iată mai multe informații care te-ar putea interesa!

Dacă ai cumpărat de curând o locuință și vrei o reamenajare de top sau dacă baia ta nu te mai mulțumește și culoarea ei te deprimă, Laguna este primul nume ce îți vine în minte pentru a aduce un suflu nou casei tale. Plăcile ceramice pe care le oferă sunt produse originale 100%, de cea mai bună calitate.

Cum să alegi modelul potrivit de gresie

Mărimea corectă în alegerea plăcilor de gresie depinde de mărimea camerei. În încăperile mici, precum sunt băile, plăcile ceramice de mici dimensiuni arată mult mai bine.

Spațiilor largi, precum livingul, li se potrivesc plăcile mai mari deoarece dau impresia de și mai mult spațiu. În general, cu cât este mai mare suprafața plăcilor ceramice, cu atât mai mare va părea camera în care sunt instalate.

Alegeți modele și culori care te reprezintă ca stil. Iată aici 3 modele de plăci ceramice oferite de Laguna care vor impresiona orice musafir:

  1. Plăcile ceramice model Keraben

Faianța Keraben Remake Concept Blanco, cu finisaj mat, este remarcabilă prin colajul de modele regăsite pe aceeași placă ceramic, calitate premium. Compoziția ei este argilă și se găsește în plăci de 25×70 cm.

  • Plăcile ceramice model Mirage

Gresia porțelanată Mirage Hmade Camel 02, de forma pătrată cu dimensiunile 60×60 cm și finisaj natural, va fi pe gustul celor care iubesc culorile neutre, cu siguranță.

  • Plăcile ceramice Marazzi

Gresia Marazzi Planet Tortora, în culoarea gri, având o dimensiune de 15×90 cm, este perfectă pentru trafic intens. Având inspirația în lemn, acest tip de gresie transmite o senzație de intimitate, de “acasă”. Colecția Planet este disponibilă în 5 culori și este ideală pentru spații rezidențiale, inclusiv externe, datorită suprafeței outdoor antiderapantă.

Cum să alegi corect în funcție de culoare, material, textură și alte caracteristici

După ce ai luat în considerare mărimea camerei, alege bordura, stilul și modelul având în gând culoarea mobilierului și scopul acelei camere. Dacă este o cameră de copil, atunci ar trebui să alegi un model de gresie pe care copilul nu poate aluneca și cădea ușor.

De asemenea, contează și cum arată locuința în ansamblul său, deci ia in considerare și podeaua din celelalte camere. Dacă aspectul camerei tale este unul îndrăzneț, atunci și gresia va trebui să exprime acest lucru. Dacă, însă, încerci să creezi o atmosferă relaxantă în casa ta, atunci folosește culori deschise și modele care se combină plăcut între ele.

 Foarte important este si rolul obiectelor de iluminat și cum se reflectă lumina pe suprafața aleasă. Plăcile lucioase sporesc efectul luminos și dau impresia de curat, pe când cele cu aspect mat sunt mai moderne și aduc sentimentul de intimitate.

Cum să alegi bordura perfectă

Bordurile sunt printre cele mai populare caracteristici în designul unei locuințe din moment ce au puterea să confere unei camere personalitate și stil. Atunci când dorești să adaugi ceva unic și deosebit spațiului tău de locuit fără a exagera cu accesoriile, bordura este alegerea perfectă!

Aceasta ar trebui să fie în armonie cu forma și culoarea gresiei și faianței. Nu ar trebui să aibă dimensiuni vizibil diferite, ci, mai degrabă, să confere un accent elegant întregii pardoseli sau peretelui.

Spre exemplu, dacă aveți un model de dimensiuni mari, pătrat, într-o parte a camerei, și un altul, de dimensiuni mai mici, dreptunghiular, în cealaltă parte, atunci ar fi de preferat să folosiți același tip de bordură mică, dreptunghiulară, pe toți cei patru pereți.

Dacă dorești un aspect unitar, poți să nu folosești bordură deloc; dacă dorești, totuși, un element decorativ, atunci ia în considerare un model mat deoarece aduce un plus de textură fără a sufoca prezența obiectelor din jur (cum ar fi mobilierul).

Cum poți achiziționa plăcile ceramice de la Laguna.ro

Odată ce te-ai hotărât asupra modelului preferat de gresie sau faianță, poți trimite comanda pe site-ul Laguna.ro și, în 1-2 zile, poți începe lucrul în baia sau bucătăria ta. Livrarea la domiciliu este gratuită prin curier rapid sau flota proprie a companiei.

Experții Laguna te pot ajuta să alegi modelul plăcilor ceramice potrivite casei tale în funcție de cameră și buget. Cu un showroom care se întinde pe o suprafață de 2000 mp, există o selecție foarte bogată de opțiuni, așa că treci chiar astăzi pe acolo!

 

Lasă un Comentariu...

*